Обвинет беше со Љубе за Љуботен ако не се лажам. Малку пристрасно од твоја страна ама ако гледаме така скоро цело ДУИ е од растформираната УЧК. И сега албанскиот фактор ги гласа баш поради тоа,а они утепаа толку наша војска,полиција и киднапираа недолжни цивили кои до пред некое време не се знаеше дали се живи или мртви и каква е судбината со нив. Зар иако ја бранел татковината можеш да дадеш ваква изјава само зашто го кандидирале ВМРО?
Кои се овие вмро реформатори кои повикуваат на реформи и му порачаа на Груевски да си дае оставка?? Ново ветре. Браво
Боки13 во живо со зурли и тапани околу него му ја свират Ѓурѓевдан Ооо бојјј мислев само во дпмне го има ова @Schhhh... обвинет беше за убивање цивили Албанци, а овде изигрува најголем патриот. Не давам јас никаква изјава, тој сам си ја дал. За ДУИ и нивните членови не коментирам, секој си знае за кого да гласа и секој си знае дали да поддржи криминалец и терорист....Ако не им е срам нека го поддржуваат, мене ми е срам.
Дa не гo сфaтите кaкo нaвредa, aмa жaлнo изгледaте сите штo се рaдувaте пoвеќе oткoлку штo требa, oднoснo штo си трoшите емoции и нaдежи нa ѓубрињa oд истa сoртa.
Во Гази Баба знам некои прашуваа, сега чув ќе има втор круг, имало многу неважечки ливчиња. И во Кавадарци втор круг... Кисела Вода, Сдсм победиле. Штип веројатно втор круг, кандидатот на вемеро е само со 8 гласови во водство од преброените моментално.
Богами и ќе се радувам кога гледам како некој што те крадел 10 години, убивал,тепал и ред други работи конечно ќе гласа во сабота на наредни избори.
Во таа лудница цивилите трчаа сами со рачни бомби кашикари накај нашата војска....некам да се контрам на оваа тема,преосетлив сум. Ако имало за цело УЧК амнестија зашто за Јохан немало?Зашто да бидат амнестирани оние кои се изживуваа врз мавровските работници или уште погрозоморно масакрираните во Вејце. Сигурно не планирал да иде во Хаг да лежи за да биде патриот...
Харадинај стана премиер на Косово. Тој истиот што вадеше бубрези и џигери на Срби и им пушташе змии да ги јадат. Толку е таа ЕУ кон која целиме чесна и демократска. Тарчуловски беше жртва на системот за да денес ликови ко тебе го пљукаат, а додека беше војната се криеле во подрум. Заради продадени ликови како тебе Македонците испаднаа агресори наместо нација која го бранеше својот суверенитет и територијален интегритет.