Го исплука зашто е од Вмро,партиското го става пред човечкото.До сеа се сложував за многу работи со неа ама ова ме изненади.Како го направи како он да сакал да црка по затворите
Ќе плукам по него, и што сега? Ете баш ми е ќеф. Оди лечи фрустрации на друго место и оди гласај терористи ако толку сакаш да ти бидат градоначалници. Аман нека победи Тарчуловски само не се нервирај Ако ти си се криел во подрум, не значи дека сите се криеле....Јас тогаш сум била 7-8 годишно девојче и одев да се борам со пушка во рака, а за тебе не знам ете засрами се што си бил во подрум. СИ го пуштил сам Тарчуловски да се тепа, како си можел така да дозволиш??
Овој изборен пораз на вмро нека биде за памет на овие кои ќе ги наследат.Нека знаат дека народот памти и не заборава,нека учат од грешките со кои вмро го осакати народот и нека им биде јасно дека ништо не трае вечно. А тоа што се радуваме за смената на локалната власт,значи надеж за повеќе паркови,помалку згради на секој ќош,помалку дупки на улиците,надеж дека нема јас како родител да се секирам дали моето дете има сапун во школо и дека секоја година ќе ми бараат пари за кречење на училниците. За тоа е радоста,дека се надеваме на подобро.
Абе ај, Тарчуловски го браните. Криминалец со два грама школо. Насилник што и родената жена ја фрли од тераса. И јас се чудам кој гласал за него, кај е тој за градоначалник.
Родена жена? Ваљда мислиш на керка? Жена си е жена,како тоа РОДЕНА? Зашто не го осудиле да лежи ако ја фрлил?
Вечерва си ветив дека ќе испаднам поголем човек. Нема да ги цитирам вмровците што ми паламудреа тука 3 год со *Само албанци гласаат за Сдсм* *Локални тепа Вмро убедливо* *Луѓето разочарани од 4 месеца на власт Сдсм нема веќе да ги гласаат* *Нема да има гласови Сдсм како на парламентарните* *бла бла бла бла експерт вмровски за избори коментар* *Не сакале мигранти и двојазичност и нема да гласаат за СДсм* Нема. Сами си знаете дпновци , сами си знаете за срамот , сами вечер ќе се прашувате каде све отиде наопаку. А јас ќе идам и ќе славам , не победата на Сдсм (особено таа во Центар каде што сум јас) , него затоа што нема да ги гледам сите тие Дебили и морони и криминалци и отпадок вмровски што е насликан за градоначалници и советнички листи и што знам што. Што нема да гледам панорамски тркала и згради и споменици и што знам што. НЕМА. Така вие експерти вмровски што 3 години ми паламудревте на форумов , можете слободно да се спакувате и да заминете во пичку матер па десно. Благодарам и очекувам ваши одговори , ќе почекам да се договорите во штабот што како , не е проблем , имам 4 години за чекање наредни ....
Го слушате Никола? Имало убиста тепање кршење полицијата била партиски поставена За истата земја зборуваме? Убиства еј Што зборува овој бе? Да се потестиме: Кој губи, има право да се лути...а овој грујо богами треба и да се лечи.
Николае како да диши тешко... аман нека го гушне некој Абер нема да дае оставка Господе Боже и сите светци.
Не бе, Соња сама скокна од тераса, да види дали знае да лета А зошто не го осудиле знаеш и сам, не е крив, сама сакала да скокне, мвро-вмро беа безгрешни, никој никогаш за ништо не одговараше. Ама им дојде крајот