Јас искрено не очекував на 1 пат дека ќе тепа со толкава разлика и уште се чудам, очекував победа ама на 2 пат. Среќно нека и е со памет само то ќе речам
Што бидна со Кисела Вода бе, и официјално не ја спомна Заев колку што слушам...? Сериозно ли Јохан, ама сериозно? Бруки...
Победил Ивица Тошевски, наводно независен а реално стар вмровец, еден од основачите на вмро-дпмне во општината. Вработен во МВР, едно време началник во Куманово, го има и во бомбите каде Јанкуловска за него вика дека е исклучително глупав, или така нешто.
Ви се верува дека во НИЕДЕН град не победи вемеро? е ова е пораз над поразите....Во ниеден факинг град Нека не ве чуди што ги нема дпмновци на темава за да честитаат победа...Не знаат каде да се завртат, ни што да искоментираат Крајот им дојде. Шутка не ти бега Никола
Груевски да беше малку од малку маж ке си го признаеше поразот и честиташе победа, а не да плаче пребледен. Марш олошу ке плачеш, ама во Шутка или Идризово, ке си се сретнете со другарите, таму ке се дружите . Овие избори покажаа дека народот е освестен, конечно прогледан и многу ми е мило!
Само во Сопиште и Илинден победиле вемеро мал збор е да се употреби гревови Не се наоѓаме во некој паралелен универзум, нели?
Реформаторите бараат оставка од Груевски.И да си одат Милошоски и компанија. Хаос во редовите на оваа партија. Груевски не сака да чуе да се тргне. ...За Фемина од седиштето на ВМРО Рефка од ФеминаТВ
Ова е реалната слика. Без закани и притисоци. Конечно промени. Памет во глава на овие, инаку истото ги чека.
Ова беше еден голем бум. Просто не ми се верува дека ова се случи. Мило ми е што народот научи да казнува. По она тепање во Собрание, мене на памет не ми паѓа во догледно време да ги гласам ВМРО.
Радувајте се, ама не е добро што победи СДСМ во сите општини, од такви победи и ВМРО стана тоа што е Удира славата во глава, брзо удира...
Грујчо не сака да даде оставка Добро на тој човек дефинитивно му фали нешто во главата. После овој пораз , човекот ќе си чека пак да си дојде на власт , леле смешки Не му е јасно сеуште изгледа дека треба да се спрема за во Шутка А фацата негова на пресот беше priceless