И сега овој знае дека телевизииве ќе ги преносуваат резултатите,а он држи говор до бесвест...труп човек
Ама како да не му е добро на човеков,лошо дише. Неможат да се помират.Него од челната позиција со шпакла неможат да го одлепат.
Груевски препишал говор од есдеес од прошлите локални. Се што кажа нему ептен му е јасно, пошто се тоа што го кажа самиот го има и напраено. Толку се неинвентивни на нивниов им официјален крај,што покрај рекламите и говорите им ги ископираа. Пуууу
Ѓорчев на прес: Победивме во З, Победивме во Р, Победивме во Н, Победивме во О, Победивме во В, Победивме во Ц, Победивме во И, ЗРНОВЦИ!!! Леле нека го тргне некој од тв аманннн, доста се лигави и се брука
Во Штип во прв круг разликата беше 36 во корист на Захариев, а сега 1000 гласови повеќе има Бочварски. А излезеноста е иста. Како е можно тоа?
„Таа љубов Заев не може да ја разбере, вреди да се бори за Македонија... Утре и вие ќе бидете жртви на хунтата, на СС бригадите од полиција на Заев...“ Абе у кои филмови е влезен човеков еј, да се смееме или да плачеме Едит: со непризнавање на изборите и овации заврши. Дај бе нека го кажат дилерот/дрогата, сакаме и ние
Рече дека не ги признава овие избори и сака нови? Или така слушнав? Сака и Зрновци и Свирипичево да ги изгуби?
Абе 11 год. фер беа избороте, а сега не се. М'да. Иначе во Штип Билката изгуби само заради директорот на Ј.П. Исар. Никој не го сака.
Дај објавите резултати до сеа што има што нема... Јас глеам секс енд да сити и со локалниве сум во информативен мрак Иначе овде огномети пукаат.
Секаде СДСМ победи, освен во Кавадарци како што прочитав дпмне води или така нешто Ќути една општина може ќе земат, да му се исплатат солзите на тв што ги рони Коле
СЈО за изборните нерегуларности? Овој мисли дека сите неговите механизми за местење на избори ги практикуваат? Ова е изненадувачки за сите,никој не очекуваше ваква убедлива победа,ама е гласот на слободниот народ кој без притисоци ја покажува својата волја,која не е за Сдсм,туку е казна на Вмро. Не чао,збогум Никола.
Го слушам Села и тој плаче. Тешки зборови кажа. Толку ми е одвратен како личност, толку е арогантен, што иако не гласав, признавам посакувам да изгуби во Гостивар.
Во Гостивар има уште многу кутии за пребројување. Ептен е тесно... Бар така од општина пред малце ми кажаа.