Ете го Заев на тв Одма побара на новинарите прашања да му поставуваат, а не избега ко п.... ко Коленце што бега.
Села кажа нешто како “..На Заев му била полна устата со соживот со бла бла бла..” “полна уста” што никако не е речник на еден политичар. А по примитивното излагање на Таравари, просто човек да не може да поверува дека е доктор, дека е образован човек. Еднашка ми беше симпатичен на почеток, сега ми е еднакво одвратен како и Села. И тоа се, од пуста мака што есдеес ги поддржаа дуи. Отров бјуеја од уста.
Таравари, де полека со говорот, до вчера тие што ги плукаше ( вмро)те гласаа... Сега, малограѓански изјави од старт. Ух, јака политика. Мудар политичар, мудри и одмерени изјави. Со овие изјави , Таравари не е ништо попаметен од Села.
Дека изгуби Јохан така пишав Не сум баш негов фан. Инаку ете веќе пишале дека Филип победи таму...Всушност секаде победи сдсм, освен во Кавадарци и Виница (и тие трите села од првиот круг).
Најмило ем драго ми е за "патриотот" Јохан Невиден простак, поим за искривени вредности. Туку на канал 5, верувале или не, свештеник има на изборната програма еј Дал се нормални и зошто не бе?
Лично е, професионално и семејно многу пропативме затоа што не го дадовме газот под кирија. Школите низ Гази Баба се вмровски дувла, а градежната мафија дивееше низ општинава.
И јас го гледам и се крстам Па ајде дошол да коментира на тв ама зар мора со УНИФОРМАТА да е облечен, не може цивил? Брат ми се смее како на виц да се луѓево...Седнале да коментираат политика некој поп, до него тој личи на бездомник и уше двајца рандом личности Ах кај живееме...