Поздрав до фановите на Јохан Идеме јако... По денот се познава утрото, ова де по утрото денот де... https://www.facebook.com/chesilezite/videos/732697133584881/
Ауууу Хорхе доби јака конкуренција за изразување пред камери и составување реченици Идеме јако Поздрав од Охрид
Немојте за Коце дека е стар, се навреди ветерушка... може дечко и е А оти јас немам ни еден билборд со Коцета видено? дали толку слепа сум Едит: Ауууу, видов на ФБ, убав на мајка колку се подмладил
Види како ти се пули. Е оти така збориш, не ли е убав, види каков патец има Зарем можеш да го споредиш со:
Она парчето коса, на левата страна што му штрчи, некои OCD побуди ми ствара, онака сакам да лижнам раката и да му го сплескам, ко по филмовите мајките што им прават на децата #одамкафедапијам #достатрескамглупости
Кавадарци Бетиан Китев - образован политичар (не е од оние што ја добиле дипломата преку ноќ или помитувале кога студирале) - СДСМ Митко Јанчев, газдата на Кожувчанка - успешен бизнисмен - ВМРО Само се чудам од кога Митко за вмро,фамилијарно сите беа за сдсм . Најверојатно од кога вмро му праќаше инспекции си се префри во таа партија,успат и си го искупи 80 % од Кавадарци и сега амбиции за градоначалник,да докупе тоа што останало. Член сум на ВМРО ама се надевам дека ќе победе Бетиан во Кавадарци. Лично ги познавам и двајцата и 100% тврдам дека Бетиан е вистинскиот ибор за подобро Кавадарци.
Уште кога водат ваква кампања Мислам дека ги преминаа сите граници на нормалното, само за да се задржи власта.Да се анимира народот. Во ред е да се води кампања, ама НЕ на овој начин За ова на нет прочитавме.
Дпмне имаат кампања Од врата на врата... Да, добро прочитавте, ќе одат од куќа на куќа за да убедуваат да гласаат за нив. Ете колку се сигурни дека ќе победат, мора да молат. Ако море гласајте за Коце, Господ здравје да ви дае. Пред некој месец имаа кампања Тетка Душка... Се работеше за тоа што жена што е член на партијата, треба да оди по куќите на кафе и без да ја сетиш да те убеди да гласаш за нив. Тетка Душка бе П. С. Може и некој член на форумов бил во улога на Тетка Душка