Ах, освен "Заветна" сега и "Бисер Балкански" ВМРО-ДПМНЕ си ја напикале за партиска пропаганда по митинзи, секоја чест за ова на проф. д-р м-р Христијан Мицкоски. 14:20 Туку шо бидна со забранава? https://expres.mk/makedonija/zabran...anski-od-semejstvoto-na-avtorot-na-stihovite/
Цела екипа од Северна Македонијо во срце те носиме на митинг на ВМРО. Се напунија пари вмровскиве пејачи.
Не знам што е потребата за пејачи. На линков погоре свртев побрзо и како да не го видов Спасен хаха, може да не е викнат откако се замери со Мите. А дали ги видов 2 Бона, тие ли беа?
Јоој, каков циркус од држава сме Дудуш ја почна кампањата и се пофали дека го има новиот Ајфон од над 1600 евра
ИЗБОРИ 2025 „Директно“ со граѓаните од Битола (ДЕБАТА) Поранешна ракометарка кандидат на локалните избори во Куманово: Наташа Ѓорѓевиќ во трка за советничко место https://sportskadimenzija.mk/5135/
Убедливо најтесна битка ќе биде. Во албанскиот блок нема да биде победник тој што ќе освои повеќе градоначалници, туку тој што ќе ги освои Тетово и Чаир. Џабе им се Желино, Студеничани и Врапчиште, ако ги изгубат Тетово и Чаир. Влен во изборите во Кичево и Струга влегува знаејќи дека нема никакви шанси, особено Кичево, каде што се што е северно од градот тоест поранешните општини Зајас и Осломеј гласаат за ДУИ. ДУИ си има база од сигурни 7/8 илјади гласачи (кои и магаре да е, ќе го гласаат), а втор круг со авионите од Швајцарија и преку 10/11 илјади.
Амн бе и после скандалите на Меџити со дивоградбите, ДУИ не го дават според мене лесно Чаир, а и како и да е треба да се спрема народот на нова коалција ВМРО ДУИ, наредните избори тоа се очекува, што можеби ќе бидат предвремени.
Не бил на Куртоша „Ајфонот е на братучед ми“ – Курто Дудуш вели дека се сликал со телефонот за да го промовира бројот 17 за изборите Каква само реклама им направи и на Ејпл со ова
Цело вмро е за на Голи Oток. Левица се тролови чиј интерес не е да дојдат на власт, туку пратеничката плата на неколку души. Не би ме чудело ако одработуваат за дрпмне. Треба да се формираат повеќе леви, прогресивни партии и да бидат конкурентни, со можност за коалицирање во иднина. Само тогаш ќе вреди да се гласа.
Кој стигна влезе во советничка листа на партија! Трагикомедија, ужас… Не знам дали добро гледам или сонувам.