Mene me nerviraat site partii. Ma i Levica da dojde nekogash na vlast pak kje si gleda za svoite. Se dodeka se tera partiski vo drzavava nishto nema da bide od nas.
Кога сите ќе кажеме „све е исто“, тогаш стварно ќе си остане исто, не затоа што некој е премногу моќен, туку затоа што сме дигнале раце. Сеедното е најсилното оружје на секоја власт што не сака промени. Утрето нема магично да стане подобро, ама ако денес сите се незаинтересирани, сигурно ќе биде истото вчера во реприза.
Ете, оди види на страната на изборна комисија. 18 мандати имаат, а 45 советнички места. Тоа мнозинство ли е?
Во Битола победија, но од минатите избори до сега изгубија многу гласови..така да мислам дека е време да се свестат што прават оти следните се ќе доизгубат.
Dali kje gi naterash vrabotenite vo Opshtini, ucilishta i site drugi javni i drzavni institucii da glasaat za drug , a da ne e VMRO ( a VMRO gi vrabotila). Jas bi rekla nikogash nema da se sluci toa. I zatoa promeni nema da ima. Site glasaat za rabotni mesta, da go zadrzat mestoto, da gi unapredat, a nikoj za parkovi, ZOO itn itn...
Да да, најубаво едни да имаат целосна власт и да нема никој кој ќе им контрира. Да си искрадат и прават се што ќе си намислат. Така најубаво за граѓаните, нема страдање
Па до сега видовме сдс и вмро што направија, ова со Орце ќе биде иста песна како со Данела, само што ќе пуштат автобуси да се залаже народ и да се вози, а ќе си крадат и градат на велико
Баш е грешка да се заедно, најлошо е да се има апсолутна власт како што сега има вмро и влада и локална и се, така само крадат никој не контролира никој не одговара!!!!!
Мене не ми е јасно како Сотир доби толку гласови во Карпош, не дека треба Стевче да победи на страна тргнете го него. Сотир не сакаше да ги удостои Карпошани со тоа што ќе излезе на дебата да го видиме и слушнеме што има да каже а вие давате глас, стварно ми нема логика. До кога ќе се гласа за партија а не за личност
Живи били па видели а и не се надевам многу немам некои очекувања големи ама баш од никого сите се исти К...ц
Гледам подржуваш левица ок е твое право ама 2021 година баш таа левица зборуваше секој што се кандидира за градоначалник да даде оставка од пратеник а сега зошто не дадоа оставка од пратеничко место така да исти К ,различни димензии се сите до еден
35 години гласате за вмро и сдсм, сега имате можност за трета партија, вие нејќете. Епа кој ви е крив?