Ааа не, нас шо не носат со автобуси и комбиња како затвореници да урламе по митинзи во секое село и град освен ова ни даваат и друго Овај некој незадоволен елџибити гласач изгледа
Левица низ анкетиве кинат, во реалноста константно имаат околу 40 000 гласови. По некој советник ќе имаат, градоначалник тешко. Рикам кога ќе слушнам дека ќе станеле најголема опозициска партија.
Каква грешка ездеес во Струмица, на сите анкети Костадинов води со 50/60%, тие не го кандидираат, нека се молат да не се кандидира како независен, тек тогаш наебаа, без ниедна општина ќе останат.
Даскаловски е од старата школа на сдс, додека Костадинов имаше желба да стане новиот Заев, немал пораз во Струмица мали Заев, а лани да не победи мали Заев, плаче, квиче на фб го замрзнувал членството во сдс, не бе друже од такви како тебе сдс неможе да се оправи се јас па јас да бидам и никој друг.
Мислам дека пак ќе победи само ако не му ги замрси сметките кандидатот на Вмро што го спремаат. За тутурутката од сдсм не го ни рачунам, тој во затвор требаше да биде до сега.. Мене ниту пенкалциња, маици не им зимам, толку ми се одвратни тие потчковци што им фрлам тоа и у пм ги терам.. Не гласам ни овој пат.
Орце ќе го воскреснувал градот. Они ја донесоа и ни ја пласираа како најдобар менаџер во Европа, потоа ја саботираа и заеднички направија од Скопје депонија, сега ќе го спасуваат од самите себе. Шизофрена вмрана.
@FriendOfDorothy Народот ќе каже на локалните дали Орце ќе биде или не, тука ти можеш да го омаловажуваш, да не го сакаш.
Аман бе, со што ве перат во мозоците.. не ти здосади од мочање на народот 34 години, те вмро те сдс???
Ќе ги воскреснувал скопјани овој „Ќе го воскреснам Скопје“ – Орце Ѓорѓиевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Скопје
@FriendOfDorothy ти можеш да го омаловажуваш народот, а Орце ќе си грми како градоначалник на Скопје па колку и да не ти се допаѓа на тебе тоа
Za koja ne ubeduvavte vie deka e najdobrata pa nekjese da krade so vas pa na krajot ne cini taka i so nego kje bide ili on e od vasite pa kje se dogg lesno
@m.t12 ти велиш дека некој сакал да кради, ако имаш докази за тоа поднеси пријава, и тоа другото како иде и за што е?
Xd jas prasav dali kje se dogovorite so nego i kako danela stana losa od koga ve otkri ama izgleda vo stab ne ve pripremaat dobro i vtoro oti mi zborvas taka oti me velis kradi vo sk nikoj ne zbora taka ili vo stab ti rekoa glasaj za nasiot bitno od vmro da e a tebe kje te vrabotime drzavno pred izbori
@m.t12 како прво ме виде во штаб? Мене никој неможе да ми каже за кој да гласам, ајде според тебе еве за кој да гласам освен за Орце? Јас си работам приватно не треба некој да ми вети државно да работам.