Ако нешто тебе не ти се свиѓа незнам зошто го навредуваш народот што гласаше, незначи ако ти мислиш си во право за нешто и сите треба така да мислат! Бранко велеше народот е во право дури и кога греши, така да луѓето што гласаа во Кочани можеби се згрешиле што гласале но се во право!
На заповед!!! Ајде Ботчиња пишувајте.. ајде ВМРОоооооо ..... Туку мене се ми се чини како да го носат ѓубрево од други градови само да се направи криза. Со ВМрониве се е можно!
Во вторник е на свој терен. Јас мислам дека од Анал 5 не очекуваа дека Амар ќе им ја прифати поканата, со оглед на тоа дека идиотот Мирчевски е проВМРО и во конфликт со Левица и Апасиев. Голема е веројатноста да бидат пристрасни кон својот, но Амар е добар оратор и без разлика на теренот, верувам дека со аргументи ќе му го исуши гелот на Орце уште во првите 5 минути.
@FriendOfDorothy Орце не е вчерашен во политиката па Амар да го исуши со аргументи, на една телевизија прокомуњарска кандидатот на ВМРО 30 години години во политика колку и да се трудеше водителот неможеше да го "потепаат" на дебатата и мислам тука беше клучниот пресврт кандидатот на ВМРО што се снајде добро на дебата и да победи на изборите.
Добро добро, не би било лошо и да излезевте на улица да ја покажите својата огорченост како секаде во светот со протест, не само на форум по некоја реченица. Мило ми е што го сакате доброто. Но не знам дали сте на добар пат… пробајте… ако мислите дека ќе е нешто драстично поразлично со Амарче
Страшна работа, тоа со Кочани многу ми е језиво. Па што останало за ѓубре и неколку стаорци. Ти одговориле гледам погоре. Инаку да и мене ми е симпатија, сладок е, покрај тоа што е паметен. Ту колку ми е криво што не сум Скопјанка да го гласам.
Има шпекулации дека Орце не бил прв избор за Скопје, туку Перински.Као Орце повеќе влечел накај Груевски, и дека во Дпмне има повеќе крила поделени во партијата, и за мир во куќа Орце е избран за кандидат, а Перински кој е многу поблизок со Мицко извисил.
Можно е и тоа, на фб ми излегоа слики од Орцета како младич, цело време е позади Грујо, да не речам во газот негов.
Класичен спин од партија која гласаше за амнестија на хашки случаи заедно со ДУИ у 2011 и скоро деценија коалицираше со истите. Денешнава вмровска гарнитура пак, коалицира со разочараните послушници на Ахмети, оние кои ја формираа новата партија ВРЕДИ.
И во Тетово Убо ви направија, вие ги гласавте, сега они нема да ве гласаат во Кичево, а можеби ни во Скопје