Па, не знам баш... Оправдувања може да си кажувате колку сакате, ама дека е патриотски при македонски кандидат да гласате албански, ич не е. И не само тоа, туку немате образ, па уште и зборите за името. Лицемерие!!! Затоа нас нема да не биде, оти самите си копаме гроб и се јадеме меѓу себе. Албанциве никогаш нема да гласаат за македонски кандидат, ако има албански
Не глуматај многу да не мислиш ти се уплашив со големи букви ако чкрапаш? Кај си во живо да зборниш негде или само по тастатура си јака? Прво и основно од што си огорчена немаш појма на кој му се обраќаш и со кој се расправаш. Ние, да сме гласале незнам каде не знам шо. Кој сме тие ние мачна душичке исфрустрирана? ПА вие од шо ги мразите нашите луѓе седло му напрајвте на шиптарите, најмногу вие, остај шо не чини ниту една власт. Во мојов град си го изгласавме истиот кандидат од партијата што ја мразиш, кој да го гласав не разбирам, некој кој створил сам партија и се знај дека 3 души без 5 ке го гласаат? Или вашите есдеесовци па толку се нестабилни недај боже. Нема поасолен кадидат. И то е то. Одговарало или не,ако не излези на улица и покажи ја огорченоста, не овде мене да ми пишиш со големи букви туф,туф се уплашив. Еве ги Србија, комшии ама мадиња имале. Вие?! Гревче
Орце да не си? Еве ја ќе ти кажам, поарно да се зезнеме со некој нов и непознат кандидат, него ко глупи исти лајна да јадеме. Како беше она "fool me once...
Cekajte be lugje. Koj kako saka neka glasa. Nema potreba od navredi od tipot maloumni, mrsh i slicno.
Два независни кандидати кои си обезбедија пласман во втор круг против дпмне, вчера и денеска се откажуваат и ги повлекуваат кандидатурите, со што дпмне автоматски ги добива тие општини, т.е. Македонски Брод и Могила. Апсолутната власт на дело уште од сега, еднопартиски систем. Бидете така и гласајте за Орце.
Па ја сум обичен граѓанин, али баш имав впечаток дека дотичнава мисли дека сум Орце или незнам кој "НИЕ" Во множина ми се обраќа цело време, да не сум некој почесен а да не знам.... Дајте си вие шанса туѓа рака граблива нема шанси да те совлада.. Уште по тупи од вмровците со овој ум, во шо верувале тие
Од чаршиски муабети слушам дека овај од Могила какви се не инспекции и закани добивал периодов затоа и дреми вака на слика додека овие другите два вмроиди се шират како петли на стероиди, а имаше голема шанса за победа. И Сашо Пивковски се повлече од вториот круг за градоначалник, ВМРО-ДПМНЕ доби нова општина
И сега шопраиме со Амар? Или тоа не важи за своите? Сакам само да ви кажам дека сите се исти,ама буквално сите!
Значи од се што се зборуваше за на Грујо режимот, овие се 10 пати полоши... Барем да се кријат бре, не вака јавно без срам. Им посакувам да паднат што поскоро.
Еве дечки по ново во Лондон сме живееле. Не се проблем глувците. До пред избориве општиниве ни беа скандинавски, сега веќе британски. Абе убаво имаше пишано некој некаде, избориве се тест за интелигенција.
Па мислам следно треба кампања-стаорците за домашни миленичиња - за поубедливо убедување. Сигурно и во Лондон не чистат ѓубре, дур не дојдат Тори на власт на пример. Па и ефтини ви се становите бе, знаете во Лондон колку коштаат... ... Чек да шмркнам сега, уште нешто ќе ми текне сигурно.
Јорданка е тежок пациент, живее како штакор, најдобро ги разбира стаорците, затоа и ги брани, цел живот ботува за одредени структури и парите ги троши на мешање алкохол со апови. Сличен пациент како Миленковци, Јанковци, Латаси и цела таа ботовска багра. Утрипана е дека е страв и трепет меѓу новинарите, опасна ѕверка, а уствари е само еден осамен алхохоличар. Едно време беше опседната со Геро и вмровци, ги убиваше од плукање, пишуваше по цели реферати за нив, Геро сфати дека она е топ материјал за у неговата екипа како еден редок психијатриски случај, ја покани на кафе, се смирија/сликаа и од тогаш лудачава е пијар на Орце и вмровци, нормално, за добар кеш.
Како прво гласам во Карпош. Како второ мешаш баби и жаби. Во која општина гласаш ти и дали претходно си гласала во вакви општини? Мене најде да ми збориш? Јас не сакам да ги гледам. Имам татко во 2001 година што се бореше против нив и мслиш дека би заокружила некој од нив ? Зошто скокаш како предле пред магаре ? Претходно бев во Чаир. Моја рака не заокружила Албанец никогаш. За втор круг сум гласала само за градоначалник на Скопје . И ајде еве кажи ми што ќе правиш ти сега зошто во Чаир ни Вмро ни Сдсм никогаш не добиле и ниту пак ќе добијат патриотике? Истото ти е во Тетово.