првиот пат гласав за Орце, сега размислив викам ајде за Амар. Ама Камелиа не зезај, кои урбани ликови се таму? Дали под урбано мислиш на нарко, крими луѓе генерално?
Ако им е на сите. Професори, доктори, вработени во јавни институции и сите оние кои држат работно место благодарение на политика, нека не скокаат на протести зашто им биле мали платите, зашто дишеле загаден воздух, зашто нема кај да се лечат. Си гласавате, сега ќе го кркате. Допрва ќе видат што е секс на суво. Работното место ќе им биде најмал проблем во споредба со она што допрва ќе не снајде.
Глеам по инста ВМРО почнале да слават во Скопје. Како се гласовите? Само од овде што вас ве читам и ако ми излезе на инста.
Гледајте позитивно на работите срцки, ако беше Амар, вмровци ќе го усмрдеа градот уште 4 години со блокади у совет, вака барем малку ќе замијат.
Кога партиските полтрони одлучуваат за иднината - дел не знам кој...ми ск***и од тоа што ародов бојкотира избори, на тастатура се најјаки, сакаат промени, а ништо не преземаат. Аман веќе!
Да, и јас се чудам за Валандово,исто и градоначалникот во Пробиштип,каков човек,на сите им излегувал во пресрет,дури и на вмровци.
Ѓорчев искочи со официјално соопштение од ДИК каснат, а се што напиша до сега искочи така. Имаат они информации секако пред ДИК ради штабовите таму. И Брвеница Македонец остана