Која иднина? Зар имаме ние иднина? Да ги слушаш млади луѓе како разговараат меѓу себе, како се изразуваат... тоа е страшно. Од пцуење и вреѓање друго ништо не знаат. И сакаш да размислат дека треба да сменат нешто не да одат по штабови? Нема такво нешто... Ќе си трпат самите.... можеби ќе се сетат некогаш. Сакаат со седење пари да земаат, да не одат на работа а сметката да се полни. Тоа им го ветуваат овие. Мислат партиски ќе се вработат и ќе лежат по шалтери, затоа ништо не функционира...
93 вс 60? Колку имаше стаорцо во прв круг памти некој? 93.000 инаку не е баш 33% од гласачката популација на Скопје ми се чини.
Овие господ и ваков народ не ги симнува за брзо време, ние сме заложници на простото население тука. Овие само да го налутат западот, па да се вмеша и да ги тргне, ама како се лижат и не заборџуваат кај Британија, тешко, плус и Трамполини (десница) е на власт во Америка уште 3 и нешто години. Обран е бостанот.
Леле ама не да прогласија, па тоа поминува Орце под триумфалната во Центар па тука фрштат црвени чадови, па он нешто крева рака као мислиш Господ, во меѓувреме во Куманово фешти Максим Димитриевскииииииии Сериозна е работава веќе
Сериозна дијагноза, ама па не дека е ново. Само ново дно, со нови сили во нови напори, да се пробуши и наредното
Сега поминав покрај штабот им, ова ептен грејно, повеќе пред коперација пред зграда ми се збираат... Битно озвучување спремно, ај се стори и Орце на бина да се качи УмишЉавање ко Солунско поле да освоил, а не 20% од гласачи, ЕМБАШКА само тој се рекламираше за 2 круг... мене срам ќе ме фати, ама па дека имам срам, не се бавам со политика ваљда, не знам
Како јас кога ќе ја испеглам. Виткана ми е и од ветар ми се витка ако ја исправам, затоа избегнувам ветар тогаш
Јас се сомневам дека ова е скриена камера, еве не гледам веќе друго објаснување. Некој не снима и се смее…