Бараното женско име Михаела се појавува 1618 пати. Бараното женско презиме се појавува 5266 пати. многу бе...
Името го делам со:7825 де бре А презимето со:51 е ова знаев дека ќе е малку бидејќи презимето ми е уникатно
Бараното женско име се појавува 1869 пати. Бараното женско име е под 5 појавувања или нема појава. - Браво алал да ми е за презимето
Бараното женско име ****** се појавува 4731 пати. Бараното женско презиме ******* се појавува 403 пати претпоставував дека ќе ваков ќе биде резултатот
Бараното женско име *** се појавува 754 пати. Бараното женско презиме ***е под 5 појавувања или нема појава.
Бараното женско име ** се појавува 7783 пати. Бараното женско презиме ** се појавува 3399 пати. Лелее па јас имам многу имењачки овде
Бараното женско име *** се појавува 12152 пати. Бараното женско презиме *** се појавува 56 пати. Па имам чудно презиме и знаев дека нема да биде повеќе од 100 пати!
Бараното женско име *** се појавува 4066 пати. Бараното женско презиме *** се појавува 486 пати. леле а па мислев имево мое е старо македонско име и дека нема да има повеќе од 1000 пати
Бараното женско име се појавува 7044 пати. Бараното женско презиме е под 5 појавувања или нема појава. *филинг јуник*
Бараното женско име ** се појавува 65 пати. Бараното женско презиме** е под 5 појавувања или нема појава. И после ја да си го кажам името...нема шанса