Бараното женско име ...... се појавува 4879 пати. Бараното женско презиме ........ се појавува 8 пати.
Бараното женско име хххххх се појавува 21360 пати. Бараното женско презиме хххххххх се појавува 2093 пати.
* Моето Бараното женско име се појавува 609 пати. Бараното женско презиме се појавува 774 пати. * На брат ми Бараното машко име се појавува 226 пати. Бараното машко презиме се појавува 736 пати. * Мајка ми Бараното женско име се појавува 400 пати. Бараното женско презиме се појавува 774 пати. *Татко ми Бараното машко име се појавува 1153 пати. Бараното машко презиме се појавува 736 пати.
Бараното женско име ********* се појавува 3994 пати. Бараното женско презиме ******* се појавува 1055 пати.
Бараното женско име ........ се појавува 4941 пати. Бараното женско презиме ..... се појавува 113 пати.
Бараното женско име _____ е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско презиме ____ е под 5 појавувања или нема појава. Ќе да сум некој изрод јас
Бараното женско име _____ се појавува 618 пати. Бараното женско презиме _____ е под 5 појавувања или нема појава.
име се појавува 4941 пати презиме Бараното женско презиме под 5 појавувања само мојата мала фамилија се презива така
Бараното женско име ....... се појавува 9300 пати. Бараното женско презиме ...... се појавува 4122 пати.