Името ми се појавува 7129 пати, а презимето 626 пати. А по регион највеќе името ми го има во Скопје, а презимето под 5 појавувања или нема појава.
Бараното женско име ххх се појавува 9300 пати. Бараното женско презиме ххх се појавува 492 пати. Преглед по региони - женско име ххх: Регион Број СКОПСКИ 3260 ПЕЛАГОНИСКИ 1437 ИСТОЧЕН 1036 ВАРДАРСКИ 936 ЈУГОИСТОЧЕН 851 ЈУГОЗАПАДЕН 740 СЕВЕРОИСТОЧЕН 658 ПОЛОШКИ 382 Бараното женско презиме ххх на ниво на регион е под 5 појавувања или нема појава
Еве : Извор на податоците Извор на податоците во базата на имиња и презимиња на граѓаните на Република Македонија е состојбата на крајот на годината (31.12.2013г.) од административниот регистар на население. Имињата, односно презимињата под 5 појавувања на ниво на РМ и на ниво на регион не се прикажани. Е нема, ами како Една сум и единствена
Бараното женско име ******** е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско презиме ******** е под 5 појавувања или нема појава. Ајдее
Бараното женско име x е под 258 појавувања. Бараното женско презиме х е под 5 појавувања или нема појава.
Бараното женско име _________ се појавува 4059 пати. Бараното женско презиме ___________се појавува 1130 пати. брееј -.-
Бараното женско име ************ е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско презиме ************ е под 5 појавувања или нема појава. - ее тежок феномен сум, мајке ми!