Бараното женско име ******** се појавува 2536 пати. Бараното женско презиме ******** е под 5 појавувања или нема појава
Бараното женско име ********* се појавува 51 пати. Бараното женско презиме ********** се појавува 1341 пати. ако името ви содржи буква њ, пишете ја нј итн. зашто истото име различно напишано дава различни резултати, пр. кај мене Бараното женско име *** е под 5 појавувања или нема појава.
Име---> 3000 пати Презиме---> 15 пати Хммм, не сум знаела дека некој надвор од моето семејство има исто презиме. Презимето е македонско, но уникатно, а фамилијата на татко ми мнооогу мала, па сум мислела дека ние сме единствените.
Ова за презимето на мм инаку моминското презиме се појавува околу 64 пати ( заборавив да пишам сега случајно отворив на темава и што да видам )
Да. Бараното женско име ******** се појавува 609 пати. Бараното женско презиме ******** се појавува 4122 пати.
Бараното женско име ******** се појавува 38 пати. Бараното женско презиме ********** се појавува 367 пати. Бараното женско име ******** на ниво на регион е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско презиме ********* на ниво на регион е под 5 појавувања или нема појава.
Бараното женско презиме ********е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско презиме ******* е под 5 појавувања или нема појава.
Бараното женско име ******** се појавува 4076 пати. Бараното женско презиме ******** се појавува 1015 пати.
Име: 21094 Презиме: 15 (сите ми се роднини, пошто сме едина фамилија) Ова е за вкупен број. У Скопје сме: Име: 6470 Презиме: 6
Бараното женско име ******* се појавува 3472 пати. Бараното женско презиме ******* се појавува 1358 пати.
Бараното женско име ХхХ се појавува 722 пати. Бараното женско презиме ХХхХх се појавува 1076 пати. Пола од овие се од "племето"