презиме: 9 име: 6792 па по презиме само јас и моите во Скопје и во Крушево што имам роднини и толку нема други.
Раритет сум. Ама со Црешка немам шанси, она си е раритет бр. 1, одма да ги пронајдеш тие што имаат име ко твоето. На мајка ми презимето е под 5 или нема објави. А не се 5 сигурно.
Бараното женско презиме *** е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско име *** се појавува 21360 пати. За презимето има само од моето семејство, единствени сме си, а за името, охооо, сигурно има и повеке од овие.
Бараното женско име *** се појавува 3961 пати. Бараното женско презиме *** се појавува 674 пати. Претпоставував дека ќе е нешто вака бројката.
Бараното женско име ******* се појавува 57 пати. - Хмм многу е,ама ај... Бараното женско презиме ***** е под 5 појавувања или нема појава. - Хахаххаха ова само ние од дома друг никој... Барем презимето никој го нема,баш ми е мило.
Бараното женско име ______ се појавува 6792 пати. Бараното женско презиме ______ се појавува 595 пати.
Сноу имењачки да не сме? И мене 2523 името, толку Дузиња има Презимето 500 и нешто, очекував повеќе, па и не ми е толку ретко.
Бараното женско име***се појавува 4731 пати. Бараното женско презиме***се појавува 7763 пати. Охо многу
име - Бараното женско име се појавува 2312 пати. презиме - Бараното женско презиме се појавува 1060 пати. хммм ретко ми е името а и презимето =)
Бараното женско име ******е под 5 појавувања или нема појава. Бараното женско презиме ********* појавува 3967 пати.