Бараното женско име ХХХ се појавува 4290 пати. Бараното женско презиме ХХХ се појавува 928 пати. Знаев дека немам многу имењачки А презимево мислев дека е повеќе застапено..чудно
Ова според вкупен број во цела земја. Многу често име имам, по ѓаволите! Бараното женско име ***** се појавува 21360 пати. Бараното женско презиме ******** се појавува 655 пати.
Бараното женско име ..... се појавува 183 пати. Бараното женско презиме ..... се појавува 274 пати. Така и си мислев, знаев дека ни името ни презимето не ми се чести
Бараното женско име ХХХ се појавува 1734 пати. Бараното женско презиме ХХХ се појавува 8 пати. Ретко презиме имам
Бараното женско име XXX се појавува 2875 пати Бараното женско презиме XXX се појавува 821 пати И името и презимето не ми се многу застапени ) Yeahh
Бараното женско име ХХХ се појавува 3085 пати. Бараното женско презиме ХХХ се појавува 22 пати. Уууу ретко презиме сум имала
Бараното женско име ХХХ се појавува 871 пати. Бараното женско презиме ХХХ е под 5 појавувања или нема појава. За презимето верувам дека нема појава, или една преку сила .
Бараното женско име ххх е под 5 појавувања или нема појава. Името ми е многу често, опеано и не знам уште што, ама во прашање е јазична финта со една-две букви. Бараното женско презиме (моминско) ххх се појавува 2678 пати. А презимето без разлика што е често, многу си го сакам и криво ми е што го сменив. Бараното женско презиме ххх се појавува 1758 пати. (значи ова новово поретко било бе )
бараното женско име се појавува 2509 пати бараното женско презиме е под 5 појавувања знам дека сме само една фамилија со тоа презиме и многу си го сакам ...затоа си го задржав од мм презимето се појавува 496 пати ..така да заедно склопено сум само една!!!
Бараното женско име ..... се појавува 4106 пати. Бараното женско презиме ..... се појавува 3454 пати.
Бараното женско име ________ се појавува 1581 пати. Бараното женско презиме _________ се појавува 559 пати. Моминското презиме, Бараното женско презиме __________ се појавува 11 пати.