Мене за моминското презиме ми пишува помалку од 5 пати, а за новово помалце од 10. Ама затоа имево ми е многу често
Бараното женско име ***** се појавува 4044 пати. Бараното женско презиме ********* се појавува 104 пати. не сум била јас уникатна колку што мислев дека сум
Бараното женско име ****** се појавува 10338 пати. (немав впечаток дека ми е толку често името....) Бараното женско презиме ****** се појавува 527 пати. (е, да, ретки сме )
Бараното женско име ... се појавува 2312 пати. Бараното женско презиме ... се појавува 6 пати. Уникатно презиме.
Името ми го има 12152 пати,а презимето ми е под 5 пати,односно вкупно два или три,јас мајка ми и татко ми
Бараното женско име xxxxx се појавува 6175 пати. Бараното женско презиме xxxxx се појавува 721 пати. Добро е
Бараното женско име -------- се појавува 4879 пати. Бараното женско презиме --------- се појавува 3730 пати.
Името 12 125 пати а презимето помалку од 5 или нема појава. Ако не ретко име барем имам ретко презиме. После ова 100 % ке си го задржам моето презиме и кога ќе се омажам.
Бараното женско име ------- се појавува 171 пати. Бараното женско презиме ----------- се појавува 846 пати. )