Бараното женско име ******* се појавува 7825 пати. Бараното женско презиме ********** се појавува 1894 пати.
Бараното женско име *** се појавува 74 пати. Бараното женско презиме *** се појавува 90 пати. Леле леле леле ама сум била уникатна
Бараното женско име се појавува 7783 пати. (знаев, секоја втора се вика како мене ) Бараното женско презиме се појавува 247 пати. (е ова веќе ми се свиѓа) Иначе на фб има само една што се вика и презива исто како мене. За малце ќе бев уникатна
Бараното женско име *** се појавува 119 пати.(не верувам ,затоа што ова име е користено само како нагалено име , а не официално ) Бараното женско презиме ****** се појавува 294 пати.
Бараното женско име ********* се појавува 3891пати. Бараното женско презиме *********** се појавува помалку од 5 пати или пак се нема појавено.
За мене .... Бараното женско име........ се појавува 4731 пати. Бараното женско презиме...... се појавува 911 пати.
Бараното женско име .. се појавува 1618 пати. Дее бре, јас мислев помалку ќе има..Пошто моево име не сум го сретнувала толку често, ама сега се почесто..