Treba da snimam torakalen del od rbet..xa kade mi preporacuvate? Se mislev megu Tolovski I Med x dracevo deka senod otvorwn tip
Здраво Дали некоја правела МР на дојки на државна клиника? Која цена е? И колку време ги чекавте разултатите? Фала ви
Zdravo Cista na mozok, sto znaci? Dali se lekuva?? Dali ima mesto za panika?? Mu dijagnosticiraa na moj blizok, ve molam za odgovor premnogu sum zagrizena ??
Консултирајте неврохирург гледајте да е на приватно пр Лозанче во Систина Најверојатно оперативно ке се реши
Zdravo, nekoi iskustva od drzavna bolnica vo Stip za kompjuterska tomografija na graden kos i abdomen? I kako se dvizat cenite vo privatnite bolnici vo Strumica?
Kako rasipan sekoj den odam da prasam za magnetna rezonanca za kontrast dali se dobile I gledam oti rabote ktm
Koga se pravese rengden kazaa deka bil rasipan i da se ode vo Skopje, no tamu nemalo termini do septemvri.
Здраво Ве замолувам за добар доктор приватно Систина, Ремедика или Жан Митре за магнетно снимање и која е цената . Се работи за болки и вкочанетост на врат кое не поминува скоро месец дена ?
Дали имате или сте слушнале искуство за магнетна резонанса во medx? Имаат апарат од отворен тип и се 3-4 пати поевтини од на примет Неуромедика, Филип Втори...
Здраво на сите. Минатиот петок бев на магнетна,снимав хипофиза со контраст. Без разлика што сум клаустрофобична некако успеав да го издржам снимањето но од тогаш многу ме боли раката таму каде што ми го ставија контрастот. Коската и зглобовите ме болат и немам никаков стег,ме боли.. Дали да одам на лекар и да кажам или нормално е ова,му се има ли случено и на некој друг? Благодарам