Направив томографија на синуси и глава, од извештајот на докторот бев задоволна, детално беше се напишано и објаснето, истото ми го кажа и докторката од ОРЛ, ама ми искоментира дека квалитетот на снимката е катастрофа и сто пати ја зумираше и одзумираше за да види убаво некои работи. Затоа се и најефтини...
Devojki, jas sakam da napravam magnetna na celo telo cisto da si gi znam site dijagnozi i od kade mi poteknuvaat (valjda toa otkriva se kolku sto imam slusnato) da ne znae nekoj kolku pari e toa? Vi blagodaram.
Магнет се прави по потреба на одредени делови од телото или органи, не се прави на цело тело одеднаш. Ако имаш индикации за нешто можеш да направиш ако не нема потреба, консултирај се со матичен лекар ке ти објасни.
Zdravo sakam da prasam dali nekoj znae privatna klinika kade moze da se napravi magnet i da ste zadovolni od sliki izvestaj da e see kako treba vo bitola po moznost ili skopje
Здраво ☺️ Поради болка во половините имав закажено на магнетна резонанца. Но во меѓувреме останав трудна. Терминот ми е наредната недела. Го прашав гинекологот ми рече да прашам таму каде што ќе правам дали е нешто штетно. Прашав на што добив одговор дека не е штетно, но доколку немам преголеми болки би било подобро да не правам. Сакав да ве прашам дали сте имале искуство со тоа? Дали некој правел магнетна додека е трудна?
Дали некој има досега правено магнетна на колено и дали цел те ставаат внатре? Дали треба да се соблечам или со мои алишта сум ?
Имам правено двапати, не главата ти е надвор значи во контра правец ќе те стават до стомак. Ако се снимаат над стомак органи рбет и глава тогаш си цел внатре секако.
здраво, дали има некој правено магнетна во италијанската болница петровец или кај дамјановски? и колку е цената(за врат)
Дали знае некој која е цената за читање магнет кај др. Врчаковски? Снимана сум во Чаир но би сакала тој да ми ја погледне снимката
Слушнав не работела. Увек му е расипана а ко ќе работи пак пикаат луѓе со пријатели. Подобро одете во Охрид. Приватна колку што знам нема во Битолава пошто баравме за таткоми не најдовме приватно. Ако ви треба докторка одете кај ќеркаму на Чепреганов,таја продолжи со работа и е добра докторка.
На жената буквално и се слоши три пати бладваше од нигде никаде изгуби контрола неможеше да движи се сомневавме за мал мозочен иако двете раце ги испружи нормално и лицето Не и се извиличи но таа е со хронична болест и не ни ја прегледаја ете и рекоа сега ништо не ти е шо ке ти прајме ние демек .. три пати не вратија дома Се до вчера кога крена температура и не можеше да гледа веќе и ја закажаја уште денес на магнетна со зборовите .. Абе не си за на магнетна ама ај да ти помини мислата .. Катастрофа .. да сме сите здрави живи не дај боже некој мака да има (а сите сме со некоја мака за жал)
Ццц до кое дереџе дојдовме болница да немаме да трчаме или Скопје или Охрид. Без разлика дали е жената со хроничен проблем магнетна мора да се направи за да се дај соодветна терапија али нашиве од ракав си годат. Ако сте во можност одете во Систина во Скопје или Охрид пошто овде Битола е тотално мизерија. Со помин,и само трпение се ке се среди. Ако ви треба нешто помош околу доктори слободно пиши,сите ги научивме низ мк
Hello! Дали некој бил на снимање во Еуроиталиа? Знам дека имаат добар апарат и океј цени ама ме интересира самиот процес на снимање кај нив дали е пристоен. Персонал, професионалност, разбирање ако некој е клаустрофобичен, итн. Исто, дали некој од вас има правено магнетна на торакален и лумбарен дел? Колку време трае снимањето на двата региона? Фала однапред!
Zdravo,me interesira kako se cenite za magnetna na kichma i ramo vo Sv.Naum i dali tamu pravat isto magnetna na glava za hipofiza