Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Troi

Troi Истакнат член

Ве читам и си се мислам, дали македонскиов народ е толку огорчен?, љубоморен?, неостварен? или едноставно тоа е side effect од долгогодишно гледање на турски, шпански и индиски серии?

Разбирам кога нешто не чини и се критикува, ама конкретно за Каролина да прочитам толку негативни коментари искрено не можам да си поверувам.

Каролина е класа! Во секој поглед е класа: глас, стас, начин на живот, култура.

Идела со кој стигнала, пази молимте, а вие да се мажевте на 37г двајца ќе имавте само? И што толку ви смета тоа што Каролина се гледала само со богати? Има кругови во општеството (не знам дали знаевте), секој си се движи во својот круг, исто како што обични голтарки не можат да завршат со погорните класи , така и Каролина не може да заврши со некој од подолните. Што е толку чудно не разбирам.

Венчаницата е преубава, едноставна и елегантна. Фустанот мене ми е убав, јас лично би го носела, но некој може не му се допаднал и тоа е во ред и во ред е да си каже дека не му се допаднал, но да се пишуваат коментари во стилот "на таа пара" не е во ред. Зошто?- Затоа што не се во животов треба да биде кичерај, може нешто и нормално за промена.

2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Каролина е класа а вие сте небитни.

Дај бе вратете се во реалноста, видете кај сте, кои сте, што правите во животот ваш.

Да не мислевте дека кај вас в комшии ќе дојде Гочева, та после првата брачна ноќ Корубин ќе излезе на балкон со чаршав со црвена дамка да ја оправда снаата. :rofl:

Домаќинки на кои пајажина им фатиле нашле да зборат дека Каролина КОНЕЧНО се омажила. (facepalm) Од коментарите на фб што ги прочитав, непријатно ми е. Ма туѓ срам ме јаде бре. :worried:

3. Lilit

Lilit Форумски идол

На Елена песнава е ко ќе се спојат Раста и Саша Ковачевиќ.
    Многу лошо.

Корубин се подискутабилни него ли Каролина. Ок си е девојката.
    Не сум импресионирана од фустанот, но убава е ко целина

Last edited: Sep 25, 2017
    Sfera, la-chicka, Michelle* and 7 others like this.
  4. kravce

kravce Форумски идол

Каролина фино, фина свадбичка вака по слики, секој со својот мерак. Нека им е со среќа, љубов и разбирање

5. crimson

crimson Форумски идол

Баш гледав интервју пред некое време, кога дознав дека е Албанка, и зборувајќи за потеклото, воопшто не ја спомна Албанија. C4DF0671-AADB-43B7-A6EC-3FF2F1316FAC.png

И еве што излегува ако ја гуглнеш.
    И во ред е, не спорам дека има успешни пејачки од Албанија, ама смешно ми е тоа дека Каролина треба да се угледа на Бебе Реџа и остали, што прават скроз различна музика и имаат различна публика. Сигурно некој што ги слуша G-Еazy и Ники Минаж нема да си го пушти “Две лири” по дома.

6. бон жита

бон жита Активен член

кога се запознаа а кога се венчаа? Со среќа нека и е макар не ми е драго како на вас, таа и мажот и сепак не ми се ништо.

Каролина воопшто не е убава жена.

Last edited by a moderator: Sep 25, 2017
  7. Elissa

Elissa Форумски идол

Мене многу убава ми е Каролинчето како невеста, браво .

ceca-1 likes this.
  8. referentka

referentka Moderator Staff Member

Што и се случило на Сања Николиќ ?

Dadusicka likes this.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Ве изначитав сите во врска со свадбата на Каролина. Колку од вас ја познава лично Каролина? Колку од вас им ја знае врската и љубовта? Ама неее, македонче мора одма да пишува такви коментари од кои се срамам што делам воздух со вас. Се работи за свадба, за најубав ден на една девојка. Замислете на вашите свадби некој вака да коментира, или за вашите ќерки, сестри, другарки.. За фустанот дали на некој му се допаѓа или не ок, работа на вкус не може на секој да се допадне. Ама класификации од типот, многу чекала, многу бирала, од корист е, вака е онака навистина се долни и безобразни.

glosipgirl, MIA-SK, galapce and 29 others like this.
  10. manja666

manja666 Популарен член

Елена озбилна ли е со новата песна?
    Полошо нешто одамна немам чуено од озбилен пеач на македонска естрада.
    Текстот катастрофа, пеењето стил Раста или Тајзи е благо кажано смешно.
    Спотот до некад ок, ама џабе кога песната е очај. Цела песна има само еден стих кој го врти цело време.
    Ужас!

11. Askopje

Askopje Истакнат член

Каролина итно пренесена во болница, неможела да престане да ика :D

Elen4e_sonce, Rama, SwanMay and 8 others like this.
  12. Cka

Cka Форумски идол

Јавна личност е секако дека ќе има коментари.

Ееее у светот на големо се заборува која со кој како и зошто се омажила ние одма трачарки сме биле. Нека не е некоја од албанкине еве некоја принцеза Дијана нека е па за секој љубовник се зборува не па за венчаницата и тоа после 30 год од смрт. Каролина не е раскошна девојка. Жена е на 38 години многу слабичка и не може да одбере некој голем гломазен фустан. Нема цицки нема газ да наполни и ова и е единствена опција. Првиот фустан е ок освен поставата и тоа што е згрбавена а вториот е крш сосе чевли.

Ама таков меракот бил нека си носи. Само не може да очекува дека нема да има коментари.

За тоа каков маж си зела не коментирам. Нејзин си е нека си го трпи сака чува остава. Не ги знам. По дома какви сакаат нека се.

Елена треба да заврши со кариерата. Потценување на публиката е ова.

13. Bridget

Bridget Форумски идол

Новата песна и спот на Елена е ко неуспешен производ од Балкански Пинк или Планета и ЕмТиВи. Не секогаш се слуша текст на песна, некогаш и мелодијата само е доволна ама и таму утнале, плус спотот со аматерско денсање и нејзината фаца (ко да те мами за 500че да и го...) Крш.

Last edited by a moderator: Sep 25, 2017
  14. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Зошто сигурно? Има многу луѓе кои слушаат се`.
    Каролина ја викаат поп-принцеза во Македонија. Веќе 10 години потроши навлегувајќи во етно-сфера, а можеше да се занимава со нешто модерно. Мислам дека проектот на старински песни можеше да го остави за некоја поодмината возраст, на пример да го започнеше сега. Ама секако, таа си пее по свој избор и сопствена желба, а мој избор и желба не е да се враќам во ерата на Васка Илиева и така.

И после ја отвараш статијата на Википедија, и до нејзиното име пишува albanian pronunciation. Во другата тема ќе дообјаснам за Реџа, ако најдам време.

crimson likes this.
  15. manja666

manja666 Популарен член

Ја пуштив пак песната на Елена.
    Моментот кога на почетокот пее: дај ми ѓуууууууз(с)... :tmi:
    Не знам од кај го извади тоа меко ѓ, и целиот тој акцент на сите зборови во песната. И она потпевнување на нос. :x
    Вториот впечаток дури полош од првиот. И еден куп дислајкови добила а се разбира негативните коментари ги брише.

Туѓ срам ме изеде.

SwanMay, eli25, dunika and 12 others like this.
  16. parksey

parksey Активен член

novava pesna na Elena e so dead.Nema nikakov tekst samo daj tekila nema nikakvi emocii vo glasot i na liceto nema ritam nema nisto.Spotov veke viden ko izmesan od 5 drugi spotovi na Balkanika. Kako pijana ili naduvana izgleda Elena.Katastrofa

17. macka91

macka91 Форумски идол

Од толку зборување за новата песна од Елена добив желба да ја слушнам. Леле се покајав што ја пуштив. Рак на уши добив :worried: Туѓ срам ме јаде :tmi:

18. Elissa

Elissa Форумски идол

како се вика песната дај линк да ја слушнам :?:

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Немој,верувај ништо не пропушташ :rofl:

20. macka91

macka91 Форумски идол

Elissa likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.