Мала грутка над желудникот

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од billi, 25 јули 2010.

1. billi

billi Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo.neznam kako da ja narecam temava.ama ve molam za pomos.nekolku dena imam nekoja cudna grutka,kako malo topce,pod gradite,nekade nad zeludnikot. se oseka na dopir a ne me boli.i toa e toa sto me plasi.dali na nekoj mu se ima sluceno vakvo nesto?fala vi mnogu.

2. danyela

danyela Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    mislam deka najdobro e da psetis doktor za da ne se mislis mnogu taka e najsigurno posto sega site mozat da ti kazat ovaka taka ne e ova toa e ali ako si posetis doktor najdobro ke bide nema da se nerrviras ..
    sovet od mene poseti poveke doktori pa ke vidis koj so ke ti kaze... :D :D :D

3. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Оди на доктор да те прегледа не дај Боже може да е нешто по страшно па да се закомплицира
    поздравче :*

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Несакам да те плашам, ама и мајка ми имаше исто. На крај и открија тумор на матката :worried: Само кај неа беше поизразено и подолго време го носеше. Посети доктор, друго незнам што да ти кажам :(

5. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    Дај боже да не е ништо но ја би те советувала да идеш на еден ренген за желудник јас имав симптоми ми се повраќше отидов и со кашата се снимав затоа што никако неможам да замислам со она цревото бљак. И на крај ми рекоа дека имам кила на желудник и дека се додека не ми прави проблем и додека не расте немора одма да се оперира редовно си одам на контроли и сега за сега е нормално све. оди види и кажи

6. Gossipgirl31

Gossipgirl31 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    6
    Може да кажеш искуство зошто и кај дечко ми е истата ситуација и преплашена сум?

7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.575
    Били од 2010 не е активен.
    А за вакви проблеми не барај совет на интернет, туку кај повеќе специјалисти. Постои колоноскопија, гастроскопија, рентген итн...