Манијаци

Дискусија во 'Психологија' започната од Unfaithful18, 4 септември 2010.

1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.936
    Почни следен пат на сред автобус да се дереш, уште додека е таму.
    Пред сите, онака, сите да дознаат што прави и да почнат во него да гледаат :D И колку што можеш побезобразна биди.

На Dandra4, LittlePinky, burthdaykake и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Јас го напраив тоа еднаш во 24ка, и знаете што се деси?
    Цел автобус ме зјапаше и кога му кажав на шоферот да го исфрли дечкото од автобусот ми рече ,,па шо седиш таму до него”
    :D
    да..
    А другиве рекоа ,,дојди овде”
    Е јас да се погодам со нејзе во ист автобус ќе го извадам од патики.
    Се шетам со кујнски нож во ташна.
    (Ме нападна крадец во маало за сигурност го носам не се плашете не сум луда)

На Dumbledore, LittlePinky, burthdaykake и 5 други им се допаѓа ова.
  3. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    514
    Мене може ќе ми речеа носиш сукња затоа ;)

На Dandra4, Dumbledore, burthdaykake и 4 други им се допаѓа ова.
  4. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356
    Би ти рекла дека нема многу надеж во врска со полицијата. Од искуство ти кажувам.
    Пред некоја година еден манијак ми ѕвонеше на телефон постојано. Кога отидов да го пријавам во полиција ме направија будала дека јас сум му го дала бројот и не сакаа ништо да направат во врска со тоа.

Би те посоветувала ако повторно го видиш да го сликаш и да го објавиш на фејсбук со предупредување за останати жени. На тој начин ем ќе заштитиш друга потенцијална жртва, а од друга страна можеби ќе се најде некој паметен да му каже два-три збора.

На tina2018 и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  5. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    514
    Богами добра идеја е по групите да го ставам. Гнаса

На tina2018 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.936
    Не е битно што ќе ти речат, битно е да дигнеш галама и да скренеш внимание чисто да види дека не си уплашена од него, дека не до толку кревка и беспомошна како што мисли.
    А полиција нема ништо да направи.

На Nausicaa, cresa-jagoda и teressa им се допаѓа ова.
  7. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    514
    Бев во полиција и ми рекоа не можат ништо да направат бидејќи не му го знаеме идентитетот а на сликата со маска е ама ми дадоа број од централата кај што им стигаат пријавите и ако го видам следен пат во бус одма да се јавам и ке дојде и полиција и алфите и таа интерна мислам ја кажа ќе го опколат бусот.
    А девојки еве ви слика од манијакот можеби не се гледа дека е во профил и со маска ама сепак ако го видите или слично нешто проба одма викајте полиција. (а сигурна сум дека не сум единствена на која вака и направила гнасава) Screenshot_20200902-225158_Gallery.jpg

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.092
    Допаѓања:
    6.683
    Манијак во Македонија е и малце комплимент за напалените мажи и силеџиите

На Justicija, hermosa и teressa им се допаѓа ова.
  9. Marija6165

Marija6165 Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    154
    Tinrekle deka ti si mu go dala brojot a? Znachi ni policija ni nishto ne funkcionira... I da si mu go dala ti brojot policijata treba da reagira i da napravi neshto za da ne ti napravi toj manijak neshto...
    Za samoodbrana treba da nosime samo solzavec. Inache od kade se tupuva solzavec?

10. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356
    Да. Отидовме со татко ми да пријавам во полиција бидејќи тогаш мислам дека се' уште не бев полнолетна и ме правеа будала уште толку, демек ми бил поранешен дечко, дека сум се гледала со него, дека јас сум му го дала бројот и сега сум ги лажела.
    Не ми се веруваше што слушам. Не дека нешто направи полицијата, после некое време му здосади на типот и прекина да ѕвони.

А солзавец мислам дека е илегално да се носи во себе. Имам слушнато дека може да се најде на битпазар, за друго место не знам.

11. Marija6165

Marija6165 Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    154
    Ma jas doma sama kje si napravam solzavec. Kje razmesham solna kiselina i malku domestos, hlor i kje go kladam vo nekoe shishe. Nonstop kje si go imam so sebe, makar i do prodavnica da odam.8)

12. Marija6165

Marija6165 Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    154
    Doznav za edna veb aplikacija Omegle i sakav da vidam shto ima i eeden mi ispadna kako dr*a... Nasekade gji ima....

13. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.539
    Имам еден нож , рачна изработка , едно 10-тина цм е долг и 3-4 цм широк , со " заби " и од горе и од долу , наменет за ловење на дивеч .. по еден таков за секоја жена . Ножот е страшен за гледање , а не да боцнеш некој со тоа чудо . Има да го распарчиш . Е таков само да му покажете на манијакот , нема да му текне за мочање да си го фати , не па за друго нешто ..

На teressa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lady0813

lady0813 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    Ве молам од манијаци низ Скопје или било каде на територијава на Македонија тие што имате слики од манијак да ги споделите. Кога законот не не штити мораме ние самите од далеку да препознаваме

На Dandra4 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anah

Anah Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    634
    Допаѓања:
    1.384
    Темана за транс жени т.е мажи у јавни wc ме потсети на една прејезива случка у тера нова у центар на плоштад у сред бел ден.

Влагам ја у wc и нели има две споени, и само што се соблеков слушам некој звук, манијаков се качил ваљда на вц школката од другото wc и одозгора ме глеа, видов само коса и очи ја мислим дека ќе умрев толку језиво нешто неам видено буквално очите му беа превртени и цел се тресеше очигледно мастурбираше.

Мене гласот ми се зема, ко у хорор филм сцена, едвај отклучив некако бравата и одма тргнав кај тој мутавиот од обезбедување му кажав дека има манијак у женското wc и додека ја му кажував излезе еден дечко од wc-то околу 25 год имаше и скроз лабаво си замина овој од обезбедување не му рече ни збор. :|

На WildMk и EvAngelos им се допаѓа ова.
  16. Trnoruskaaa

Trnoruskaaa Активен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2020
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    19
    odvratno, velat za nekoi deka nema mazista denes samo zabegani sto sejat nekoi zatupaveni zakonodavstva zenata da mu se pokoruva na mazot ako ti gi treba za pomos - curlava
    tuku na ovaa tema da ve prasam oti nemame resenie so vakvite ludaci, nekoja da ne znae nekoj sovet da se otkacam od komsija manijak mi cuka na prozorec probav so zena mu da zboram nisto guska se pravi budala a znae sto se rabote a bidejki ziveam so drugarka nemame resenie osven poteska merka nekoja da se prevzeme da se trgne od nas zatoa sekoj sovet e dobredojden pa i advokat ako moze nekako da izleze vo presret

17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.295
    Не се викаат 'манијаци', по ново се 'сексуални предатори'

18. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    31.217
    Прво закани им се дека ќе пријавиш во полиција а ако и после тоа продолжи тогаш пријави навистина.

На Trnoruskaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. bibiiii

bibiiii Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    1.081
    Pazate se od Marin Kubin karatistot so izigrava i napaga zenski

На Dandra4 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Серотин

Серотин Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2022
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    2.394
    Оваа девијантна појава никогаш нема да се искорени. Секогаш ќе има сексуално изопачени фаци, кои џабе е пријава да им пуштиш. Не е само кај овој проблем, во целиот свет е. Не може човек да се заштити од нив па макар и во ролка да е облечен. Ако можете викајте некој физички по спремен (маж, брат) и нека го претепуваат таквиот секогаш кога ќе ви се приближи.