Denes, uste vo 8 sabajle, se kaci vo 3ka na jugodrvo i koga primeti deka odma vrtam na nekoj se simna na gradska. Navidum izgleda na normalen decko, no ova e manijak. Prvo mi ja dopre nogata, mislev deka mi e torbata no koga sfativ deka e toj, vednas se trgnav i sakav da se kacam gore vo avtobusot no trgna po mene, se vrativ i sednav do edna zena. Deckovo ne prekina da me gleda i da si go dopira. Odvratno.
Постар лик во околината на градска/зелен пазар/жена парк во сред бел ден се самозадоволува и се движи низ центарот.Личи на бездомник,се движи со половиот орган во раце и се приближува до луѓе.Јас го видов два пати,еднаш карши зелено пазарче,еднаш кај гтц,ми се стресоа нозете...Ве молам отварајте очи Можно е да е овој,но не сум сигурна. https://a1on.mk/macedonia/manijak-i...-oou-dimitar-miladinov-vo-centarot-na-skopje/
Не се сите имаш еден куп пријавени случаеви на гинеколози што имале навика да пипкаат пациентки и да ги вознемируваат сексуално не е и тоа така редок случај. Ама сепак доктори гинеколози се малце наспроти многу поголем процент на мажи што се со мозок на амеба и самото гледање на провокативно облечени девојки само ги стимулира дополнително да извршат некое гадно дело Морав тука да го реплицирам одговорот да не бидам од топик кај хиџабот.
nema vrska, tie sto se so mozok na ameba i devojka vo burka ke siluvaat ako naumile. najgolem procent od siluvanjata bile izvrseni kon devojki koi sto voopsto i ne bile kako sto velis ti provokativno obleceni.
Јас сум против носење на бурка повеќе сум за пристојно и скромно облекување и мажи и жени. Ама не е тоа муабетот манијакот гледа катадневно околу себе провокативно облечени девојки, собира материјал, се ложи на тоа, а потоа како резултат на тоа ќе нападне и силува и некоја што е и во ролка облечена. Поентата ми е провокативното облекување меѓу другите фактори влијае и тоа како и ги стимулира манијаците да напаѓаат и силуваат.
И што, заради нечии необуздани страсти и фактот што некој не може да си го чува во гаќи, нема доволно зрелост да ужива во глетката и притоа да се контролира, девојките треба да се лишуваат од тоа да им биде удобно во гардеробата што им се допаѓа и истовремено да изгледаат привлечно?...Треба ли да облечат скафандери? Зар не е поентата да бидат првенствено привлечни за себеси, а потоа и за мажот?
Ги стимулираме манијаците да не напаѓаат?? Најмногу силувања има во арапските земји и во Индија каде жените се покриени скроз и не смеат да излегуваат од дома. Еден маж чим го направи тоа гнасно дело, тогаш тој не е салам во главата и на таквите треба кастрација или доживотен затвор затоа шо тој откако ќе излезе пак ќе го има тој болен мозок. Читав скорото за еден случај во Индија или тие земји незнам кај беше, пред десетина години се случило, девојка со пријател биле на кино во 8-9 часот ноќта и за назад фатиле автобус. Во автобусот имало 5 6 мажи со се возачот , го натепале дечкото и ја силувале девојката и ги извадиле црева утроба се, и ги фрлиле покрај патот. Девојката починала во болницата, а овие на суд се бранеле дека не биле криви они туку дека таа била крива шо во 8 часот се шетала надвор. Не е до жените, до мажите е. @Bouncing Joy Едит: бев прочитала и една изрека за Индија која беше многу точна , не се сеќавам точно но вака некако беше: правилата и законот во Индија за девојките, направи едно многу запалено и перверзно општество ( за мажите). Значи колку повеќе девојките се забулени и седат дома, толку повеќе манијаци и силувачи се појавуваат. Треба вие да разберете дека не значи не. ITS A DRESS, NOT A YES!!!
Незнам од каде изваде податок дека во исламските земји има најмногу силувања. Еве ти статистика па види каде најмногу има ќе да се Америка и Европа во предност https://wisevoter.com/country-rankings/rape-statistics-by-country/
За пола од земјиве ти пишува unavailable ама кој да прочита. Статистиката ќе беше реална ако во секоја земја имаше иста стапка на пријавувања на силување и иста дефиниција за тоа што се рачуна за силување.
Ај ти си машко незнам дали ќе ме разбереш, но да ги прашам девојките од тука, дали некогаш го приметиле ова. Тие шо се биле во странство и тие шо се биле во Тетово, Гостивар. Значи манијаци има од сите раси, националности итн итн. Но имам приметено дека почесто ми се случува некој албанец, турчин или арап да ми свирка, да ме следи. Значи повеќето се тие од муслиманска вероисповед. Еве јас живеам странство, и дали еднаш или два пати некој "наш" или "христијанин" или "германец, данец холанѓанец" како сакате наречето го ( се познаваат тие шо не се муслимани/арапи) ме има закачено. Но каде и да поминам ако има некаде седнато некој арап, турчин, секогаш ми довикува или ме закачува. Да не зборам па за ако се цела банда. Некни бев до киоск , таму испоседнати сите црни ( арапи или турци) и ми дофрлуваа. Ама баш секогаш тие се тие кои ќе префрлат. Не викам дека и од нашите нема, ама кај нив тоа е многу висок број. Скоро сите. Исто и со албанците. Нема шанси да не те закачат. Е тоа е оти кај нив постои тоа закон нема секс пред брак и многу се исфрустрирани. И да не е тоа, болен мозок си е болен мозок. Може да оди до јавна куќа и да се испразне. Али не, они сакат да манијачат, да силуват.
Озбилно ваков став имаш? Со ова индиректно кажуваш дека жените се криви ако се силувани зошто биле провокативно облечени. Ако некој сака да силува, ќе силува некоја која е целосно покриена, па и во бурка. Ставовите ти се како во среден век.
Ти објасни Адидас погоре. Ако нешто го стимулира, од чиста мира да скока на жени, се вика сексуален престапник и постои хемиска кастрација.
Да, истото го имам забележано. Тажно за нивните жени. Се однесуваат како жена да не виделе. Ништо чудно и да изневерат ако им се даде прилика.
Да, а на нивните жени не им го прават ова. Ако помине некоја муслиманка ( забуљена, незабуљена во друштво со забулени, или што ја знаат дека е муслиманка) , абе само да е муслиманка, не го прават ова. Само на нас се осмелуваат така. Еднаш еден албанец пееше нема пошарено девојче од македонче, и го прашав зошто така, ми вика зошто само вие христијанките се ебете насекаде, нашите жени не.
Баш, и денес истото ми се потврди, малку кожа да се покаже, тие одма зинати. Инаку, не треба јас да се покривам поради нечиј болен ум. Тие си имаат нивни проблем, моето облекување не е проблем. Ако толку нечие облекување ги асоцира на секс, не е во мене проблемот.
Нема да верувате ама да ви кажам искуство . Додека бев трудна. Повторувам ТРУДНА ,не сте свесни колку манијаци ме гледаа,ми свиркаа ,дури еден во ЈСП ми се лепеше бев готова да му сликам на шоферот да застане. Ете нека стои ова овде за да знаете дека такви психопати има .
За ова си во право од муслиманите има најголем број на сексуални предатори а причината не е тоа што немаат секс пред брак туку се ксенофобични и се што не е од нивната религија не почитуваат. Албанците кај нас се типичен пример мислам дека од кај нив има најмногу манијаци и најголема гордост им е ако успеат да легнат "каурка'' и да се испофалат за тоа. Тоа е тој муабет нивните чесни поштени нашите се ебат таа им е девизата
Можам да одам и гола ако сакам. Никој НЕ СМЕЕ да ме ДОПРЕ. Ја од мај до октомври носам шорцеви, кроптопи, корсети, за искачање. Нит сакам, а фала му на Господ нит морам да трпам топло. Кој има проблеми со мозокот, има многу решенија. А ја од 40 да намалам на 20 степени не можам. Ама и те како можам да му го исечам на некој и да си го џвака после.