Има разлика од тоа што се облекуваат да привлечат внимание, а не против нивна волја да бидат нападнати и силувани, тепани или што уште им се врти во ум на манијаци. Јас не знам како може да ги релативизирате... и се чудам во 21ви век сеуште да имате такво затуцано мислење...
Темава не е за да "си ги мерите" со ниски удари и безобразлук. Држете се до воспоставената тема без навреди.
Албанците сметаат дека македонските мажи се неспособни. Донекаде се во право. Многу македонски мажи се незрели, пие, пуши, кафани, платата мизерија и жената удира глава од камен за се. Албанецот ако направил 5 деца, тој им мисли што ќе јадат и пијат, жената не се замара. Многу македонски жени црнчат, не си приуштуваат ништо за себе, за да ги задоволат потребите на домот и децата, а многу Албанки кои никогаш не работеле, влегуваат во македонски бутици, за цена не прашуваат, си одат со полни кеси. Албанец од Охрид навредуваше Македонци по социјалните мрежи, на сестрите не можеле да им платат едно кафе или сок, па затоа оделе со Албанци. Истиот имаше пријатели Македонци на фб, и тоа многу, па се запрепастив како смее така да навредува. Да го фати некој за искривената муцка, нема да треска, ама виделе дека сме народ без самопочит и тераат мајтапи.
Така е, Албанецот е домаќин чоек што не може да се нагледа жени надвор од дома и истовремено да плука по нив.
Нккој не ја подели, јас си дадов мое мислење, а тој ја подели кога кажа дека албанците биле во право шо нас не нарекуваат шарени. Јас само дадов пример дека повеќе манијаци има од арапските земји.
Slusaj ti mnogu vregjaš a slabi ti se argumentite, ako sakas neso pisi mi u poraka da se razbereme, da ne smetame na lugeto tuka. Jas ne gi branam nitu preljubnicite nitu manijacite! Kaj albancite (ti gi dade niv za primer, ne samo kaj niv tuku kaj bilo koj narodi) ne e ok da voznemiruvat tugji ženi dali verbalno ili fizički! A konkretno kaj albancite poso imam prijateli dosta i sum pravel muabet sekakov) i mi imat kažano deka poveketo se starinski vospitani tradicionalno.I ne e taka kao ti so vikas i da e kojznae kolkava drol*a nejzinite deka ke ja branat pak! Tuku devojkata ne smee da se ponaša da rečeme po slobodno ili da se oblaka so dekolte ili mini suknja zatoa so tuka se Bratot tatkoto bratucedot koi sto ke i se karaat i ne smee. Tolku ne praam tuka muabet veke so tebe, ako imas neso u poraka pisi.
Не, туку финансиски се поодговорни кон семејството. А тоа дека се манијаци и примитивни, се. Па да влезеш во некоја нивна продавничка, вилицата му паѓа, зева како коњ во жена, како жена да не видел. Не треба да дозволуваме такви да не понижуваат. Што да очекуваш од човек што го женат со стројници?
За неговите е домаќин, за христијанките е животно. Кој искусил знае. И не е ова плукање по муслиманите, јас немам ништо против нив, само шо вистината е таква. Јас само дадов пример, кој потоа од други членови се направи голем проблем.
Ako misles na toa dali e pozitivno so kaj niv devojkata e pod komanda na maskite clenovi od familijata, spored mene ne e dobro i ne e poželno u nikoj slučaj. Ja samo kažav kako sa mi kažale deka pravat kaj niv, a zaso ne ja napagate adidas i just do it so me vregat od preeska? te adminite im gi izbrisaa mislenjata, ako se stvarno luge bi mi se izvinile sea
Сигурно и твоето го избришале дека било многу поштено. Подобро кажи дека си албанец , иако можеби не си, отколку да продаваш суви кифли тука.
I ti si kako adidas so nea ne pravam muabet poveke tulka, kulturata od tebe izvira videvme od prethodnite tvoi navredi kon mene izrazuvas se mnogu ubavo. Konkretno koe moe mislenje te navredi tebe? Koi gluposti?
Ти си пример за култура Ете ме навреди тоа што кажуваш дека албанците биле во право. На овие глупости мислам.