Да знам дека има. Прашањето ми е за тие што ем гледаат путки и цицки, ем се нормални. Како успеваат да останат нормални и присебни? И не гледаат само гинеколози путки иначе.
Od tebe sum po kulturen 100 pati sakas li da ti napisam da si pročitaš so se mi iznapisa ti na mene? Jas ne rekov deka se u pravo albancite za site devojki nasi, ali ima i devojki koi sto se takvi i toa e fakt. Prvo adidas reče deka nekoj albanec i rekol deka nasite devojki se dr*lji a nivnite ne. Jas se nadovrzrav deka e delumno taka bidejki i jas poznavam takvi devojki nasi koi sto idat za pari so albanci po sk.Ne gi počitivam ni takvite nasi devojki nitu pak tie albanci koi sto i davaat pari na nasite. I deka e problemot sea?
Чим признава дека не е редок случај, тогаш како мажите се главни во повеќето струки на земјава кога се психопати?? Кој им дал тоа право да прават шо сакат кога размислуват со својот алат а не својата глава?? Пак мажите нели? Е од ова доаѓаме до заклучок дека се на земјава е измислено од маж. Од мажите си патиме ние.
Да не мислиш дека нашиве девојки одат од кејф со албанците? Имам слушано секакви примери и ниеден не е од кејф туку од вашата неспособност ( такви као тебе)
Што те боли тебе ку**т за кој што правел? Засрами се. Зашто не кажеш дека тоа што албанците го прават не е во ред? Да довикуваат и да се однесуваат како жена да не виделе? До кога на мета ќе се девојките?
Epa od toa sto go pravat nekoi takvi devojki, ovie si zemaat za pravo i generaliziraat neopravdano sprema site nasi devojki. Ae pročitaj nazad kolku pati napišav deka ni edna devojka ne treba da bide voznemiruvana dali verbalno ili fizički od bilo koj. Na mene se izbrisani 2 mislenja samo, a na tebe i adidas SITE mislenja vi se izbrisani! Zlobni ste ne sum vi jas kriv ako si imate privatni problemi i nesoglasuvanja so partnerite
Ете гледаш дека ти вреѓаш? Од кај заклучи дека ние имаме партнери со кои имаме проблеми? Напротив, јас оставив еден со мислења како тебе и си најдов идеален за мене. Ти си тој кој вреѓа цело време и си претпоставува.
Ти кажа дека албанците биле во право така што збореле. Тебе не треба да те интересира која што прави, а уште помалку да донесуваш заклучоци врз основа на своите претпоставки.
Jas samo kažav kako stojat rabotite od moja gledna točka i sto imam slusanto od razgovori so lugje,maximalno se potrudiv da bidam korekten prema site so me navredivte, ne upativ direktni lični navredi sprema tebe i adidas kako vie sto upativte sprema mene, nikade ne gi opravdav odnesuvanjata na albancite koi što Adidas gi posoči kako manijaci a ne jas, tuku kažav sto mislam za toa iako nekoi gi narekuvaa po albancite i Ši...ri toa ne vi preče, a jas da go kažev toa ke imase drva i kamenja po mene.Vie mene me narekovte deka sum manijak, albanec( iako sum makedonec) , kreten, deka mi e mal (ne znam ja ti koa go vide pa da zboris) i red drugi raboti. Ti baras prava ama otfrlaš odgovornosti toa taka ne može tie dve raboti idat zaedno. I pritoa odbivas da se izvines. Eve ako jas sum neso loso napisal neka mi kažat adminite jas ke izbrisam toa i ke se izvinam, ako e se okej ke gi zamolam da mi kažat kako da gi blokiram adidas i just do it.
Ima opcija da se registrirat i maški korisnici jas kao sto gledam. Znači koa ke ti odgovara ke se povikas na feminizmot i togas ima masko zenski raboti a koa ne ti odgovara togas ke vikas nema masko zenski stvari ednkavi sme site taka? Kade te navrediv tebe i kako, na koj način? Znači oni smeat se i svasta na mene da kažat ja nišo da trajam i vikam taka e..
Ич да не ти е гајле која со кој се ебе. Тоа е нивни лични интерес, лична причина и лични избор! Темата е манијаци, мер заборави? А манијакалното однесување на мажите не е избор на ниедна девојка!
Zavrsuvam jas so ovoa na ovaa tema, po koj znae koj pat kažuvam deka na manijacite mestoto im e u zatvor, a devojkite ne treba da bidat voznemiruvani na bilo koj način, dali so sledenje, javuvanje, verbalno ili fizički! Nekoi so pokasno ke ja prolistaat temata nema da im bide jasno zaso samo moi mislenja ima pri debatata so adidas i just do it. Toa e taka bidejki nivnite poraki se izbrisani Zatoa što mnogu bea ljubezni fini i kulturni pri izborot na zborovi sprema mene
Прво тоа што нашите девојки немаат национални предрасуди и имаат љубовни, интимни или какви и да се односи со кого и да одберат е личен избор, одлика на широка душа и прифаќање на различностите и иако добиваат третман со вербални и не знам уште какви понижувања ама тоа повеќе зборува за примитивноста, арогантното преценување и дрскост на оние кои ја злоупотребуваат таа широчина на душата и не го ценат препуштањето на емоции и чувства зошто нашите девојки сакаат искрено и со срце без разлика за кого се работи и од која националност. Тоа е одлика на словенската душа...Таков квалитет не може да има секој зошто секој нема такво големо срце...Ама ако не ги препознаваат тие убави особини барем ќе имаат што да раскажуваат на внуците кога ќе остарат во нивниот сиромашен живот без еуфорични авантури и пропуштање на можности да почувствуваат искрена љубов: Секој не умее да сака и затоа е осуден на здодевен живот со дишење на шкрги, вечна намуртеност и дивеење поради неспособноста да љубат па таквите ликови на крајот секогаш остануваат сами и несреќни..Ти ако не умееш да сакаш се негираш самиот себеси и твојата вистинска божествена природа која е бесконечна љубов, а со тоа го негираш и постоењето на Бог кој е вечна љубов. Никој нема право да им суди зошто ако судиш некому, биди подготвен и да ти биде судено, а и беспредметно е да се осудува излив на емоции и чувства така што ако не умееш да ги направиш среќни барем не им одмагај самите да си бидат кројачи на својата среќа и судбина..Затоа поддршка до сите мкд. девојки за храброста и искрениот и несебичен приод кон работите.Прекрасни сте такви какви што сте! А што се однесува до критичарите и навредувачите, подобро гомната да не ги чепкате зошто ако ги расчепкате, реата ќе се рашири уште повеќе.
Не ми е јасно зошто во 21 век уште се дискутира кој како да се облекува и дали тоа е причина и оправдување за вознемирување, нормално дека не е, а неретко и од жени се оправдува истово, што многу ме чуди. Довикување, свиркање, недолични коментари - сѐ е тоа од простоќа и некултура на мажите тука, од сите националности. Овие другиве со допирање и сл. одат веќе во друга категорија, сексуално вознемирување, и треба да бидат пријавени.