Девојки, ја видов темава и сакам да споделам со вас едно искуство што лично не сум го доживеала, но за жал го доживеала моја другарка со таков идиот Пред неколку месеци се враќала од дискотека дома во пет часот навечер со точак. Тогаш и покасно се разденуваше. И она пошто живее во стан кога се доближила точакот да го остави пред зграда, еден тип облечен целиот во црно и дошол од страна и почнал да ја фаќатаа толку се извадила од памет и била во шок што не успеала да вика за помош, се се одвивало брзо. Типот избегал. Следниот ден кога ја видов воопшто не изгледаше добро, беше истоштена, целата се тресеше и низ солзи храбро раскажа што и се случилоод шок не знаеше како понатаму, рече дека спиела само 3 саати и неможела да се соземе јас ја прегрнав и и кажав веднаш да го пријави во полиција поради сексуално вознемирувањезатоа што не дај боже утре на други девојчиња ќе им направи така. После два три дена поднесе кривична пријава против него и рекле дека ќе и се јават... И ете и рекле немале доволно докази Ужасова на никого не му го посакувам да му се случи
Најмногу од се ме нервира кога жртвата се шејма у вакви ситуации, замислете доживее сексуално вознемирување и уште амеби едноклеточни ја обвинуваат
Да, демек што мајка барала у ниедно време на улица? Е шо сеа, да не треба да седи дома врзана со синџир како куче