Манијаци

Дискусија во 'Психологија' започната од Unfaithful18, 4 септември 2010.

1. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.374
    Требала да пријави во полиција.

2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.259
    Допаѓања:
    26.617
    А зошто другарка ти му го дала бројот?

3. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    350
    Девојки, ја видов темава и сакам да споделам со вас едно искуство што лично не сум го доживеала, но за жал го доживеала моја другарка со таков идиот:(
    Пред неколку месеци се враќала од дискотека дома во пет часот навечер со точак. Тогаш и покасно се разденуваше. И она пошто живее во стан кога се доближила точакот да го остави пред зграда, еден тип облечен целиот во црно и дошол од страна и почнал да ја фаќа;(таа толку се извадила од памет и била во шок што не успеала да вика за помош, се се одвивало брзо. Типот избегал.

Следниот ден кога ја видов воопшто не изгледаше добро, беше истоштена, целата се тресеше и низ солзи храбро раскажа што и се случило:l:од шок не знаеше како понатаму, рече дека спиела само 3 саати и неможела да се соземе јас ја прегрнав и и кажав веднаш да го пријави во полиција поради сексуално вознемирување:!:затоа што не дај боже утре на други девојчиња ќе им направи така.

После два три дена поднесе кривична пријава против него и рекле дека ќе и се јават... И ете и рекле немале доволно докази(facepalm)

Ужас:@ова на никого не му го посакувам да му се случи

4. autumn leaves

autumn leaves Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2025
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    131
    Најмногу од се ме нервира кога жртвата се шејма у вакви ситуации, замислете доживее сексуално вознемирување и уште амеби едноклеточни ја обвинуваат :@

На Лејди Гага му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    350
    Да, демек што мајка барала у ниедно време на улица?
    Е шо сеа, да не треба да седи дома врзана со синџир како куче|(