1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Маносфера и штетни последици од истата

Дискусија во 'Психологија' започната од CameliaMiller, 28 март 2025.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.366
    Допаѓања:
    28.014
    Јас не знам дали му е тука местото на ова што ќе речам и однапред се извинувам за гадотииве што ќе ги прочитате.

Последно време неколку пати ми има излезено по некои форуми и мрежи (скриншати нормално, не дека посетувам такви групи) како мажи пишуваат дека да имаш ќерка е многу cuckold. Дека ти као татко ја раниш, ја растеш, ја чуваш за она утре да иде со други мажи да се ебава. Дека од твојата грижа према нејзе, утре некој друг ќе има корист, ти си посветил години за она да израсне, ама друг после ти ја зема и ја "искористува" и така тебе ти отишле за џабе сите тие години грижа. До таму да посакуваат они да се тие што..ај да не продолжувам

Као...Свесна бев дека постојат гадотини што мразат жени, што гледаат на жени исклучиво ко секс кукли. Али господи боже и сите светци и маченици, не знаев дека до толку им се исушени мозоците да на родена ќерка гледаат на истиот начин. Надам се дека ниеден од овие нема стварно ќерка и нема да дочека да има...Да педофили постојат али овие се чекор понапред и од нив.

На senjorita-v, Adidas888 и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.339
    Допаѓања:
    278.885
    Јас за нив зборував, секако се само еден дел од маносферата, не се единствен и мислам дека воопшто не се ни најголем. Само нивните злодела кога се случуваат се најразорни, од типот на масовни убиства и слично.