@CameliaMiller True. А од друга страна тажно е што општеството како да се навикна самоубиство да извршат или секој трети ден да слушнеме за напад со нож меѓу тинејџери.
Па медиумите пишуваат дека ден пред несреќата бил на роденден кај другарче од каде сега ова сликан во автобус за мај а по 2 дена врши масакр благе везе немаат вестиве пола се измислени медиумски спинови
@TheFiend Не е точно. Ова беше фотографија од сајтот на училиштето т.е од галеријата за екскурзија од порано. Не можев сега да ја најдам, можеби е избришана. На нивниот последен албум објавен на 02.06.2022 го има, за по нова фотографија. Спојлер: . https://os-ribnikar.edu.rs/galerija/964/radionica-o-reciklazi-opasnog-otpada
@TheFiend Па не е Бенџамин Батон бре Нема да е помлад (помал) од тоа, како што е на старата фотографија што ја постираше.
Медиумиве знаете што? Не ги кликајте. Им носите пари со секој клик за секоја глупост. Не оти цел народ ќе се опамети, ама може секој локално да делува. Едноставно чекајте официјални пресови. Од се' што изнесоа деновиве, 90% испадна лага.
Ете и кај нас почнаа, два случаи во некои основни училишта во центар се пријавени во полиција сега баш на вести кажаа. Едно девојче направила список со соученици, а за другиов случај не кажаа подетално.
Многу несериозно од нивна страна, а се работи за масакар. Но нема ни прес, ништо официјално, и им се остава простор за шпекулации и приказни. Денес колешка од факс, патем правник е убедена дека Коста е параван. Вели ни форензика да испита, ништо, одма новинари, полиција и толку. Да им се чудеш на паметот.
Ова денес се споделува од српски твитерџии за Курир,дека е ѓубре од медиум кој поклонува редовно ножеви со весникот.
Колку мило дете од кај ќе помислиш дека е убиец, монструм. Баш ме интересира што го довело до тоа, што е причината што стана убиец дали и ќе кажат некогаш.
Ovaa uste ziva bila 61 god. I e popularna Isto kako Dahmer ke bese i toj zvezda dosega Ako ste go gledale filmot toj e zvezda vo zatvorot, mu stignuvaat sekakvi poraki, poddrska, pari i sto uste ne od fanovi..
@shz Искрено, како што 3 дена вртеа лажна слика од него и милион дезинформации, што и да изјават, мора со резевра да се чита. Инаку, ова не им го разбирам. Мислам, едно е асоцијално дете, друго анти-социјално, зарем не?
И за ова почнаа теории на заговор. Дека е Коста е сигурно, при толку сведоци во класот и наставничката, плус видео снимки имаат сигурно, еве статус од соученичка, само чудно ми е она со два пиштола дека бил кога влегувал.
Да, и јас ги испукав во Тексас и се вратив овде и го наместив тој нацистот. Дури и да наместат дете... немаше да го бираат ова дете.