Во коментари повеќе лица пишуваат дека девојчето е од Хрватска и не е точно ова. Во секој случај не е во ред, ми се лоши од вакви исмејувања на толкава трагедија.
Не била на список.Во позадина се слушаат деца како зборуваат дека не била на список.Мене па не ми е нормално да знаеш дека е некој психо и да го примиш дома.Мислам малце мајката збореше неповрзано поради хаосот од емоции. @jacqueline.s не пукал прецизно.Пукал 57 пати ,како му дошло така.Паднал и на земја ,има метаци во таванот.Пукал и во стаклото(прозорот) Пишаа сега дека ке иде во поправен дом,па во затвор.
Pre 20tak godina nastavnica fizičkog zatekla učenike 5. razreda kako leže na podu fisk. sale a sa vrha užeta klinac maše pištoljem i preti. Spustla ga diplomatski,uzela pištolj,razvukla šamarčinu... 15 min. kasnije dobila otkaz. Tata lokalni biznismen je pred direktorom pitao "ko si ti pička ti materina da razoružavaš i šamaraš moga sina?" E, tog sina je SUP 2 godine tražio i našao zbog ubistva dečaka pred ćevabdžinicom. Otac biznismen je nestao u zapadnoj Evropi. Direktor škole u zasluženoj penziji. Nastavniva fizičkog je učiteljica u seoskoj školi. https://twitter.com/majka1956/status/1654020621628588032?t=pc9B3ezTqgnak8taCcn8Kg&s=19
Па тоа се тие генерации кои создаваат вакви деца што булингуваат и убиваат. Да се најде она битна, ќе лаже ако треба, ексклузива пренесува. Ненормален е светов.
Не знам дали е до сега објавено АМА сега има барем шанси да се спречи, штом си е вака најавено. Се надевам дека е тролање искрено.
https://www.tiktok.com/@benaable/video/7229096770272365830?q=kosta kecmanovic video masakra&t=1683219057617
Сега ми текна баш на оној Jeffrey Dahmer,дури снимаа и документарец од неколку епизоди за тоа што правел и како,неговиот мотив кој беше?и тој бил малтертиран,исмејуван?тука исто голема улога играл татко му со неговиот карактер,и на крај што испадна?син му сериски убиец,страшно… Има еден куп серии и документарци како овој што не ни смеат да се емитуваат според мене,некако многу фантазии си стварат во главите и после пробуваат да бидат како тие луѓе.Исто имаше еден The Nurse,на вистинска приказна каде вработено лице во болница еден по еден убива пациенти преку инфузиите,и тоа свесно без грам совест,не е една жртва,продолжува и на следни се додека не го откријат и не го фатат,и на крај сам си кажува дека не знае зошто тоа го правел,едноставно не е свесен,пореметена психа чудни фантазии и на крај завршуваат вака,еве ќе речеш ненормален ама работел како медицинска сестра во болница,толку никој да не примети ништо?оние најмирни најповлечени уствари кријат многу во себе,за жал..
Трениравме пукање со воздушен пиштол, во 8мо, предмет ОНО. Во ,,најпрестижните, , основно и средно сум учела, децата на скороевичи беа тие што правеа булинг. Ама до генерациите деца на директори на убк (Верушевски ваљда прв), за никакви мафиози немам чуено. Е немавме ни криминалци за селебрити, не беа истакнати членови на општеството. Кристијан факинг Голубовиќ (морав да го гуглам) - мфа борец криминалец и истакната медиумска личност Кажа некој погоре-шо ќар од љубезност и добар ден на комшиите? Не знам што ќар, ама дури сеуште го има, има надеж за општеството. Ова што гледам, сите во мафијашки филм, не остава многу простор за надеж другари.
Малку е чудно да, ама ова е воглавно карактеристика за помлади џен зи...сите ставаат ваков тип на видеа на тикток после некој ужасен настан како бизарен coping mechanism им е. Иако е невкусно, не сфаќајте дека е против децата што починале. ^А овие што коментираат вака, да имаме предвид дека дел и намерно тролаат.