Prijaveno bilo od zamenik direktorkata prvo deka ima pukanje vo skoloto Posle se javil i sam Kosta vo polcija Taka izjavi nacalnikot na press
Не знам што треба да се случи за да се свестиме дека системот во кој живееме е ужасен? Со Америка само достапноста на оружјето нѐ дели.
И ја пишав позади Ми кажа и другаркава Се криел Затоа се плашат децата Плус демек не бил само он вклучен у нападов Психопатче мало Нека скапат у затвор и он и неговите сеа Нека гние
Jezivi se audio snimkite kade sto se slusa pukanjeto a psihopative se smeat u pozadina, vrie od psihopati po skolive ne e samo on.
Жално, ужасно... што ќе биде од тие деца. Да се смееш во таква ситуација стварно врие психопати деца... лошо е.
Нема врска ова. Смеење може да е несвесна реакција во трауматична ситуација. Исто како што на луѓе им доаѓа да се изнасмеат на погреб. Мене ме загрижува дали може настанот да биде поттик за друг со сличен "план" на кој му фали охрабрување.
14 годишно дете да го напише ова.... Ова е последица од српските серии како Јужен Ветер и Клан.... Се додека има такви серии ќе има и такви психопати
И јас истово го помислив. Нема крај за жал Останува ние да влијаеме, да сме цело време на штрек, да потпрашуваме, да повторуваме исто па исто на 1001 начин. Да пазиме со кој се дружат, да комуницираме со родителите на другарчињата, со наставниците. Да ги искараме кога грешат. Не дека ова е дефиниција за правилно родителство, некогаш што и да направиш некои нешта едноставно не можат да се избегнат. Читав татково бил угледен лекар, и мајката исто Таткото бил и воено лице и хоби му било стрелаштво. Детето било одличен ученик, но било многу форсирано од дома. Ќе читаме деновиве на оваа тема многу. Во секој случај страшно.
Зависи колку ќе го осудат Кај нас пример МИСЛАМ е вака Да кажеме малолетник, 16год праи кривично дело. Му одредуваат 4год затвор. Првите 2 ги лежи у малолетнички, вторите две у затвор за возрасни Е сеа ако му опнат 4 год…
Сега не знам дали бил сторителот навистина малтретиран или анкетираните деца нешто погрешно сфатиле. Како што гледам, не се работи за социјална изолација зашто имал друштво, а жртвите му се претежно девојчиња.
Најстрашното е што Србија не е далеку од нас.. да се надеваме дека ова нема да потикне некое психопатче од тука и дедај боже и нас да не снајде. Итно треба претрес на децата пред училиште или метал детектори да има. Ќе се зачудите колку деца носат ножеви во школо..