и јас прв пат ке си купам...за тоа првин да си прасам тие сто користеле која е добра и како за мене остетена коса.... ај со срејка
Јас од Генера не сум многу задоволна Колку што се сеќавам, како да имаше дејство на регенератор. Многу многу не ми ја отплеткуваше косата, а и не ми ја правеше нежна и свиленкаста. Шери не си ја менувам за ништо! Спојлер
а сега која да си земам!???? бас си мислив од гарниер но ако не ја отплеткува косата а некоја друга маска сто не мрси и е за остетна коса?? ај казете за аљ си земам во брзо време..
^ Чекај сега, си мислела од Гарниер или од Генера да земеш? Различни маски за коса се тие. Гарниер ја немам пробано, ама еве на форумов ја фалат. А од Генера не сум задоволна.
I Dвете еве тука од гарниер ми викат дека е добра а од генера некои другарки. Pа знаци од генера не била бас.... Aј ке земам од гарниер а Kоклу се цените??...
Маската е од 1000ml и чини 500 ден. Производство е на Farcom, ама нивните производи ги нема по продавници, туку работат преку дистрибуција исклучиво во фризерски салони. Јас ја порачувам од кај мојата фризерка, друг начин да се набави нема
Околу 750-800 денари . Мислам дека оваа маска за коса ја нема во продажба по маркетите, може да се набави само преку некој фризерски салон, бар колку сум јас запознаена. Имам пријателка која работи во фризерски салон, и ми кажа дека неможе да се најде зашто се продава само на големо по салоните, од каде што можеш покасно да ја купиш. Ми рече дека цената и е негде околу 1300 ден, што и малку ме замисли па не ја купив. Иначе јас ја користам Total Repair 5 од L'Oreal и сум задоволна. Но би ве прашала ако некоја од вас знае да ми препорача некоја маска која е исклучиво за мрсна коса. Би ви била стварно благодарна [/quote] не е 1300 денари поевтина е, во салоните ја продаваат толку затоа што сакаат да заработат и провизија а нив нели ? маската ја купувам околу 800 денари барајте во поголеми парфимерии ако имаат можност да ви ја порачаат ако сте заинтересирани ...
Мене ми е при крај розовата на Глис и задоволна сум од неа ама сакам да сменам сега. Предлог некоја за многу малку оштетена коса? И ме интересира дали има маски специјално за воткана коса?
Има маска за коса,специјално за виткана коса,еве имам пишувано за неа kosa/maski-za-kosa-t5908/60.html?hilit=curl%20lock#p583323
И јас ја користам маската на Генера и сум презадоволна Сите ги имам пробано и навистина се добри, иако најзадоволна од таа со помаранџесто капаче
Сакам да ве прашам случајно да не знаете каде можам да најдам маска за коса на HAIR care (ниту слика неможам да најдам за да ја постирам, а инаку од италијанско потекло е), силиконските капки (CRISTALI LIQUIDI HAIR CARE ) ги има насекаде по маркетиве, исто има и хидроген и бланш, а од маскава ни траг.
Ја користам на Лореал веќе долго време, но некако осеќам дека косата ми е презаситена од неа па сакам да ја сменам. Која би ми ја препорачале за виткана коса и за обновување на влакното затоа што еден дел од позади ми е како целосно сув на темето, многу ме нервира
Оваа ја користам за косата да ми биде посјајна и свиленкава, и навистина ми ја прави многу убава. А сега ја земав и оваа за оштетена коса.