Ја имам користено портокаловата и многу ми се допадна. Со мирис на кокос, косата ја прави многу нежна. Ем ефтина, ем убава
http://4.bp.blogspot.com/-MhvSDwL5PvM/T ... smasca.jpg definitivno najdobra maska za kosa,a sum probala mnoguuuu
девојки која маска мене ми ја препорацувате.. имам тенко влакно..ми пајга малце косава..и да не ја мрси косата????? која за вас е најдобра според ова
најдобра маска за коса (земено во предвид дека имам пробано премногу маски, од авон, од лореал, од нивеа и многу други) според резултатите кои што инстантно ги дава е Генера со зеленото капаче! Имам фарбана коса премногу третирана и од маскава мислам дека имам најубави резултати. Уште еден доказ дека цената не секогаш е показател за квалитет.
Da da mnogu.Ja pravi kosata pocvrst, ne mi se zalepeni vlaknata se dvojat ubav, prekrasno mirisa i ne mi se mrsi tolku probaj ja ke vidis
Ја има ли некој пробано новава од Авон од Планет Спа со Шеа путерот што е? Задоволни, незадоволни? Другата од маслиново масло знам ја фалевте ептен, а сега има добри понуди, па се мислам која да си ја нарачам.
Јас денес си земав уште една туба Шери од кило, ама овојпат наместо бруница, земав од ѓумбир и зелен чај. Брусницата е за фарбана коса, оваа е за сите типови, па ќе видиме како ќе се покаже. Фризерката секогаш од оваа ми става, и има одличен ефект иако не е стриктно за фарбана. А и многу убав мирис има, освежителен
Моментално ја имам на Глисс кур таа црната од братучетка ми ја добив на поклон али не ми се погоди поклонот ,,,не ми е по ќејф,сум користела подобри,таа на Авон ми е супер од маслинки мене. Оваа ќе ја дотрошам некако и ќе си нарачам од Авон пак и јас сакам да ја пробам таа со шеа путер.
Jас имам читано дека маската се става од кај ушите па надолу на врвовите,никако на коренот зашто е јака маската па може побрзо да ја измрси или да почне да пага A јас се мислам дали да ја земам белата на Gliss или и оваа на Loreal Expertise? или ? Aјде кажете ми каква е првата и за каква коса е
Јас ја користам оваа, Garnier Fructis 3 Minute Masque и сум презадоволна. Престанав да користам регенератори, многу повеќе ми паѓа косата од нив, па сменив на оваа маска. Уште првиот пат имав резултати, косата ми е ко свила!
Јас веќе некео време ја користам Генера со зеленото капаче и сум задоволна.. Ефтина е а и многу ја омекнува косата.. Единствено од Генера не ми се допаѓа таа со сино капаче, многу неефективна маска, не ми мирисаше ни убаво.. Ама затоа зелената е полн погодок..
Jaс планирам да си ја земам оваа, за слаба коса. 200 и некој денар се низ Тинекс, се молам само да ја има, бидејќи минатиот пат ги имаше оние за фарбана коса, а не ми треба таква.
dali ste koristele nekoja panten maska za kosa????????koja e podobra panten ili loreal(za ostetena kosa)ili dajte nekoj predlog......................................