задоволна сум од маскиве косата ми е мека и мазна ,можам со прсти да поминам низ косата без да ми се заплетка стварно е добра маскава и не е скапа
Не знам зошто многу сакам да си ја купам Орзен маската за сува коса. Во една прилика ја тестирав и некако ми остана во глава. Треба да си купам нова маска за коса, последно ја користев на Глис од црната линија, ама некако онака, просечна ми беше па сакам да сменам. Ич не знам што да купам. Совет? :-/
А јас не ги сакам на Gliss воопшто производите од маски до шампони.Земи ја на орзен,стварно е предобра.
Маската на Орзен е убава јас ја користам и сум задоволна косата ја прави многу мека а има и многу убав мирис доста е јак но пријатен.Ја користам и маската на Гарние Фруктис исто и од неа сум задоволна и таа ми ја прави убава косата но не ми се допаѓа баш мирисот.
Си ја купив Orzene shine elixir intensive care. Ако некој го интересира во Космо е 215 денари. Инаку треба и спреј нов да си купам па ме интересира дали некоја од вас ги пробала спрејовите за коса на Балеа?
Јас си ја ставам низ целата должина, но малце поголем слој на врвовите, затоа што првиот пат ставив само на врвовите и приметив дека другиот дел од косата на кој не ставив од маската не ми беше толку мазен и потешко се расчешлуваше! На коренот не ставам секако!
Дефинитивно си се враќам на Генера и веќе никогаш не менувам маска за коса. Оваа со оризово масло и шеа путер ми е најубава. Каков Орзен, Лореал, Гарниер ем дупло поскапа ем косата пак никаква. Препоследна ми беше Орзен, не ми ја правеше лоша косата, ама денес се мијам утре косата масна - зејтин.
Подолго време ги користам маските на Глис, ама сакам да сменам , па се мислам да ја земам маската на Орзене.
добар избор ама јас сум поише за италијанската маска hair care ќе ја најдеѓ во зегин и не е скапа 120 мислам ама прави чуда зошто како природна маска ми е за еден месец ми ја опорави косата ја имам сликата во претходните постови
Јас моментално ја користам жолтава маска на Алверде (по препорака на многу Феминки ) и многу сум задоволна. Косата ми е мазна, мека, лесно се расчешлува. Фризерката што редовно ме фенира вика дека многу убаво ми делува и почна да им ја препорачува на сите муштерики.
Многу сум задоволна од овие маски за коса од авон и не мислам да ги сменам косата ми е преубава од нив лесно се чешла си немам мака барем со тоа, како свила ми ја прави косата, мека и мазна околу 360 ден. се ама вредат за таа цена - африкански шеа путер -и со маслиново масло
На тони ќе ја носат како што тргна работава Да не делуваше добро, немаше да и го трпам мирисот на расипан мајонез
Јас ја користам маската на глисс - црната, во комбинација со истиот шампон и средтвото за расчешлување, презадоволна сум
јас ја купив оваа пред некој ден.. значи нешто ако не се користи со шампонот од истата линија? се мислев и шампонот да го земам ама не го земав.. А! И прави ли разлика нешто ако ја оставам маската да ми стои подолго, а не само 1 минута како што пишува на неа?