Предлог Маска за оштетена сува , фарбана коса и за полесно расчешлување и што не ја прави косата разлетена ??
^Маските на Глис, дефинитивно (таа во црвено пакување е наменета за фарбана коса) а и на Генера не се лоши (а се поевтини)
Немам користено за фарбана коса,ама општо маските на Орзен се многу убави исто како и шампоните.Косата ја прават мека и свиленкаста,немат да згрешиш ако ја земеш
Во сад изматете едно јајце. Додадете една лажица масло и добро измешајте со вилушка. Смесата покријте ја со прозирна фолија, до моментот кога ќе ја користите. Измијте ја косата најпрво со шампон. Истискајте ја од водата и исушете ја со крпа. Нанесте го балсамот од јајце насекаде по косата, а нјмногу на краевите. Ставете капа за бања и останете така околу 10-20 минути. Многу е важно да не останете повеќе од максималниот број на минути, затоа што протеинот од јајцата може да ја исуши косата, ако го оставите долго да дејствува. На крајот измијте ја косата со вода. :up: кревам палче за маскава
Колку е отпрлика цената на Глис маските?мн ми ги фалат сакам да ги пробам посебно црната го имам спрејот супер ми е сакам да ја пробам и маската
Ја земав маската на Еуген перма од Космо за оштетена коса , околу 930 ден е 200 мл ама се надевам само да помогне
https://www.google.com/#q=pantene m...a_za_normalnu_i_gustu_kosu%2F1%2F3145;600;600 преубава маска за коса... за сјајна ... во рамстор 305 денари е ... јас сум презадоволна...
Гарниер зелената веќе две три години и ми ја прави мека, не ја мрси, и ако ја чешлам некогаш (најмногу 5 пати во годината) ми ја олеснува работата!
Моментално една маска со маслинки, не можам да најдам слика, си ја земав од маркет во Калитеа за 4,5 евра. Многу добра маска за сува коса, убав сјај и дава и ја прави мека.
Морам да ја испофалам и овде, поубава маска не сум користела. Има светкави златни пигменти и преубаво мириса