секој со свое искуство, не ни се исти косите на сите, таман работа затоа има разни видови, но јас бар ептен сум и задоволна и навлечена на неа
Маските на Genera мене најдобро ми одговараат на косата пошто косата многу ми се кине, не можам никако никако да ја исчешлам и права тортура ми е кога ќе ја измијам дур да ја расчешлам -.-' Многу убаво мирисаат а многу мека ми ја прават
Секоја маска неможе да биде добра за секоја коса, се е во зависност од влакното. Јас ќе ви препорачам, другарка од Србија ја земала, незнам дали ја има кај нас сеуште не сум побарала , со неа ја поделивме оваа и искрено досега најпогодена маска за нашите коси .
Јас имам многу виткана коса,со тенко влакно и огромен волумен Ги имам пробано Генера(портокалова и зелена),на Елсеве жолтата(порано беше поубава),Орзене,Субрина,ама ниедна не ми го дава сјајот,а сакам и малку помасна,бидејќи косата ми е сува како слама. Ако нашол некој посебен препарат,а што поседува виткана и сува коса,нека сподели
Staviv color B4 otstranuvac na boja, onoj sto e za temna kosa, po sto kosata mi stana kako slama. Nikogas vo zivot ne mi bila takva. Staviv garnier ultra doux od avokado i karite puter i mnogu sum iznenadena kolku mi ja omekna kosata. Po 2 mienja veke mi e meka kako porano. Ja preporacuvam...
ваква користев пред 4 години многу убаво мирисаше и беше ефтина околу 100 ден, ама ја немам видено скоро по продавниците. Дали ја користи некој и каде може да се најде, да не и сменето пкаувањето
Природни маски користете, со овие купениве само ја труете косата со хемикалии и ред други глуппсти што ги има во нив.. Јас одкако си правам домашни маски и користам природен шампон косата ми е 82829 пати подобра, побрзо расте, не ми пука, изгледа убаво.
@Amaris Маската е наменета за сува и прилично оштетена коса. Доколку немаш таков проблем, не ти ја препорачувам. Ова мислење е базирано на споделено искуство со мојот фризер.
Некоја да ја има користено линијава на Глис,поточно маската? Вчера ја земав со 40% попуст па ме интересира дали е добра
Елена,од каде ја купи оваа маска? Ја лично сум заинтересирана за спрејот против опаѓање на коса од субрина ама неможам во нитуедна продавница да ги најдам овие производи,бев и во дм ги нема....
Да ти кажам право не ми текнува од каде ја земав, од тогаш има поминато скоро година, а и не сум ја сретнала никаде во последно време :/
Дa ти кaжaм не бев нештo пoсебнo зaдoвoлнa oд мaскaвa , зa тие пaри пред некoј месец земaв нa Мaкaдемијa мaскa и oд неa бев премнoгу зaдoвoлнa. А шaмпoн oсвен тoј зa плaвa кoсa немaм некoј др прoбaнo oд Еугене Пермa
barbiegirl.24 Јас ги имам користено маските од keune навистина се добри и портокаловата и жолтата (во тубичка што се) само што се прилично скапи