Драга ако ти е само за козметичка употреба во Космо на институт органика околу 290 мкд. Ако ти е и за внатрешна и за надворешна тогаш во биокосмос околу 315 мкд. Поздрав.
Направив омбре и после тоа уште неколку пати ја освежував бојата на омбрето и сега ми е многу сува со распукани врвови и без сјај. Иначе имам бујна коса. Знаете некоја маска барем помека и посјајна да ми биде?
Во иста состојба сум и јас...Правев омбре и јас и оштетена ми е, изгорена, сува, без сјај и ми се крши. А инаку и јас имам густа коса. Ајде некое советче за мене и Ла Лока
Само кокосово или било кое друго ладно цедено масло нанесено на полу-мокра коса. Шампон и регенератор без силикони и серум за суви врвови на Балеа
Да. Од двете масла можеш да ставиш само масло и да ти стои неколку часа, јас нанесувам на цела коса и ја носам собрана. Има и рецепти се комбинира со жолчка и други состојки но тие не ми беа ефикасни како кога ставам само масло.
Дојдов само да ја пофалам маскава. Па жени, ако имате коса која тешко се расчешлува и е склона кон често пукање на врвовите, топло ви ја препорачувам. Да ги истрошам залихите од шампони, регенератори, маски и триста други тракатанци, планирам да ја набавам цела колекција од оваа линија.
Поклон ми е. Во dm ја имам гледано, а и во поголемите маркети ја има сигурно. Околу 250-300 денари мислам дека е.
Намалена е во ДМ 255 денари. Инаку маската е предобра, јас косата ја мијам 2 пати неделно, ставам доволно маска и ми трае цела година скоро.
jas na stranicana na DM pred nekolku nedeli vidov deka redovna cena e 189 den a togas bese na popust 169 den
moja greska ,jas mislev na maskite kalos so keratin sakav ovoj komentar da go citiram. inaku da prilicno poskapi se tie na loreal ama odlicni se
Маска за коса од дм од авокадо членка од форумов ми ја предложи и навистина е многу добра ,секој што има мака со распукана коса,сува и немирна коса слободно да си ја земе. И чичково масло од аптека Имав ужасна коса сува бетер од слама ,а сега неможам да си ја препознаам прекрасна ми е Погоре членка пиша за маска од лореал ,јас го имам шампонот подобар шампон никогаш не сум купила се случило и само со шампон да ја измијам косата и потоа ми е како да сум ставала и маски.