На полувлажна коса ставам на целата, ставам кеса и ја чувам по 3-4 часа зависи колку сум во можност и потоа ја миам само со шампон.
stavaj na suva kosa pred da ja mies i neka odstoi 1h masloto treba da upie jas mislam deka nemas mnogu efekt na navlazneta kosa.
Убаво правиш се става на благо навланета коса и се става ќе са за да ја држи влагата и да делува. Можеби кај тебе не дава ефект. Сите сме различни и една состојка не делува кај секого на ист начин. На пример кај мене кокосовото масло е одлично за косата, а тетка ми кога ќе го стави косата после не и е убава....секој на свој начин реагира. Пробај некое друго масло, или пак дај му време...пробај уште два три пати, па ако не си задоволна промени. Поздрав
Да, да спречам опаѓање А маслава нема да ја сплескаат уште толку? Бидејќи и онака имам доста мрсна коса, секој ден ја мијам
Во тој случај земи јојоба наместо масло од семки од тиква. Ќе ти го нормализира себумот. Етеричното масло од рузмарин не масти, затоа што не е масло во вистинска смисла на зборот. Поздрав.
Ќе пробам Само ме интересираше дали ова со маслава треба на секое миење или може еднаш неделно? Извини со прашањава
На секое миење за да има повеќе ефект (по претпоставка дека двапати неделно ја миеш косата). Поздрав.
Јас правам маска за коса за потхранување и за здрава и сијајна коса ставам едно јајце еден цеден лимон и една супена лажица мед и ја отстојувам да отстои најмалку еден час и ми ја прави косата нежна и негувана .
ja nanesuvas na cela kosa ili samo vo korenotili pa samo na vrvovite? sto se sluci @Medical girl ja isproba li maskata?jas kaj sto rabotam nasproti ima frizerka kaj nea vo katalog vidov vakmi maski pa se mislam da gi probam. tvoe iskustvo?
Дали некој знае кај можам да ја најдам маската на Glenova, бидејќи ја барав а не можам да ја најдам. Да не ја повлекле од продажба баш сега кога сакав да ја пробам?
jas imav maska na glenova od kokos i poubavo nesto ne sum koristela. i jas barav ama ne mozam da najdam. barem ne vo mojov grad.vo skopje vo vero bi trebalo da ja ima ili mozebi vo cosmo tinex
Барав во Веро маркетот во Веро Џамбо и во други подобро снабдени маркети ама не најдов. Во Космо не ме нанел патот ама ќе ѕирнам и таму. Фала
Ги користел ли некој овие производи? Правев на фризер ботокс третман и користеа шампон, спреј и оваа маска на сликава и косата ми беше стварно мека и поздрава. Има и со кератин линија. Е сега, сакам и за дома да си купам, многу поисплатливо ми е, но мислите ли смее секое миење оваа маска да се нанесува? Или пак таа со кератин е боље...