Јас ја имам оваа колекција и ми кажа фризерката да се става еднаш во 2 недели за да не се засити косата. Инаку се става капа врз косата откако ќе нанесеш од маската и се затоплува со фен 10 мин за да се активира...
Фала ти. Иначе така ми го правеа, со капа поврзана со фен, и спрејот и маската по околу 10 минути. Вака јас во капа ќе ја сушам со фен врз капата затоа што немам таква фризерска професионална опрема. Како си ти задоволна од третманот?
za hidratacija za suva kosa. jas povremeno ja hranam kosava so kokosovo maslo kako maska ama tolku mi ja pravi premeka sjajna i odrzuvana sto koga ja koristam nemam potreba od regenerator
Многу сум задоволна кпсата е поздрава посјајна само што сега однемав од шампонот и немам стабено неколку месеци. Девојки направете си сами маска со квасец млеко и мед многу е добра и ефтина. Маската е против опаѓање и за побрз раст вчера ставив и од прв пат се гледа огрома разлика...
Девојки сакам да прашам дали некоја од вас знае при изработка на домашна маска за коса што може да се употреби како подлога ?
Ја користев таа со портокалово капаче и сум презадоволна. Сега имам друга (сакав да сменам), ама не ја бива.
Јас се мислам таа да ја земам откако ќе завршам со моменталнава. Генера ми ја прави косата помека и полесна за чешлање.
Јас ја користам со години и сум задоволна најмногу од неа. Само од црвената не бев задоволна како ми ја прави косата. Ти ја препорачувам зелената нема да погрешиш.
Подобро додај 50 денари и купи си Kallos,многу многу се подобри а добиваш 1 кг,јас мојава од октомври ја користам.