Јас ги купувам од Виола, ама мислам дека може да се најдат и во Космо. Пробај ја маската, преубава е, има и регенератор од истата линија, само што тој не сум го пробала
Мајка ми има 39 год и има доста црна коса па затоа не ја ни фарбала никогаш . сега почна да одимува бели влакна па затоа дали некој знае некаква маска за коса за затемнување на белите влакна?
Не сум слушнала досега за маска за коса, која може да ја обои косата. Обично маската има друга намена Можи да почни да се фарба, бидејќи колку што знам белите влакна тешко се затемнуваат, па не верувам дека би успеала со колор шампон и слично.
@Kjutche или со кана доколку не сака да ја гори. И мајка ми природно има црна коса, но веќе има многу бели влакна, е фарба плава и воопшто не и се познаваат. Косата и е поубава од мене, нема врска што е фарба, воопшто не и е оштетена и многу брзо и расте.
https://www.google.com/search?q=lor...g#imgdii=Idrwu2mBjYw0bM:&imgrc=0S_CScU1Rh6RTM: ќе и кажеш да си го купи ова..спас е! го има во Dm,во Cosmo,може и на др места ама јас тука го купувам.. на корен се става и белите влакна одма ги покрива се до следно миење на косата.. околу 400 и нешто денари е,ама трае доста со кна не се покриваат белите влакна,јас користам кна не покрива
На мене од шампонот од оваа колекција косата почна ненормално да ми паѓа.. Пиши на фб Со македонски фонд МОЈ ФРИЗЕР прво ќе ти излезе. Тие се дистрибутери за фризерски салони и имаат прпфесионални производи за коса по пониска цена.
и јас не знам што се не сум користела. не ми се дсва пари за лореал бидејќи иста работа вршат и некои поефтини единствено не ми се допаѓаат тие од авон. Сум користела генера од поефтините и добра беше. земав од ДМ огромна една за 200 денари заборавив на името ама добра беше
Oфф а ја земав баш дека на декларацијата пишуваше без силикон.Фала тии Ќе можеш да ми препорачаш некоја добра маска? Многу ми е оштетена косата од фарбање,бланширање,пеглање..