Маски за коса

Дискусија во 'Коса' започната од easyyyyy, 15 април 2011.

1. dlikedevil

dlikedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    55
    Феминки побарајте во аптека, но ја нема во сите, GAIA се вика масаката за коса, околу 120 денари е , ништо поубаво не сум ставила на коса, одма ја омекнува, нема потреба од чекање и стоење со маската на коса... големо паковање е како Генерата но е 100 пати поубава... ја расплеткува и омекнува и најзаплетканата и најоштетената коса... вака изгледа [​IMG]

2. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    во која аптека ја имаш ти купено?

3. AzSxDc

AzSxDc Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    24

4. Black.Beauty

Black.Beauty Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    213
    Јас ја користам зелената и убаво ми мириса пошо е овошна :)

На AzSxDc му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mashnichka

Mashnichka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    26
    јас ја користам Genera маската за коса како на сликата само плава и супер е ја омекнува косата и брзо се расчешлува по бањање

Прикачени фајлови:

6. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    девојки!!!!! генера не е маска за коса тоа е регенератор :lol:

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.411
    како не е маска :^) на етикетата позади колку што знам пишува "маска за коса" :wasntme:

8. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    на македонската етикета да пишува , ради маркетинг , ама на италијански превод ....крема за регенерација со огрооомни букви ;)
    crema rigenerante

9. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Сум ја користела маската за коса на Garnier Fructis за сјај и многу бев задоволна,потоа ја купив на Hobby беше околу 100-120 денари и прилично бев задовона и од неа,сега ја користам на Genera таа што е со портокалево капаче со мирис на кокос и од неа сум прилично задоволна.
    Но наредно би сакала да ја пробам на Orzene или на Pantene и нивната цена е прифатлива околу 200 денари........всушност би сакала некоја полесна маска за коса која не е за оштетена и сува коса,туку за измазнување и сјај на косата,а овие на Orzene и Pantene по природно ми делуваат за разлика од Loreal и Gliss.....

10. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Јас оваа ја користам и задоволна сум.

Прикачени фајлови:

11. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    4.291
    Генера сината ама воопшто не ми се допаѓа..ја имав претходно зелена и беше 1000 пати подобра...земајте што ке земате само не сината на генера...

12. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    Тоа крема се однесува на тоа во каква состојба е бидејќи постојат и маски во течна состојба (во вид на ампули),а под тоа крема пишува маска и за каков тип на коса е наменета.
    Инаку јас ја користам зелената Генера :)

13. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    ait баш пред некој ден во веро ги гледам маските и има маса...знаци на неа си писува маска убаво на италијански а има и регенеративни креми ;)

14. zlatnaa

zlatnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    57
    Јас користам Нивеа маска за коса и е преубавааа, многу сум задоволна....

15. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Женски,што мислите -
    Баш сум неодлучна :?:

И,да не заборавам како сте задоволни од оваа маска посебно?Затоа што го користам шампонот мноментално и перфектен е па мислам да ја земам маскава.Но,на интернет имаше и негативни коментари за неа :?:
    Па,бидејки вас најмногу ви верувам,тие што ја користеле нека пишат како се задоволни ;)

16. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

Од Лореал жолтата со црвено капаче немој да ја земаш, јас ја користев и ич не ми се допадна и неубаво ми мириса. Втората од лореал, со матичен млеч е преубава, одлична е за сува коса и мириса преубавооо :inlove: :inlove:. Исто и розевата од Лореал ми е преубава (хммм, не можам да одлучам која беше подобра, дали розевата или оваа со матичен млеч :wasntme: )
    А за глис црната не знам баш да ти кажам, општо за целата колекција ultimate repair имам слушнато пофални зборови и многу убаво ми мириса, на чоколадо. Оваа маска не сум ја користела,имам користено од другите маски од глис и многу ми ја мрсеа косата. А останатите производи на глис се преубави, единствено од маските не сум задоволна.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Епа од тоа и мене ми е страв,да не ми се измрси косата а не е малце пари :worried:
    Или па да не е многу тешка..што знам.Оо зошто си ме мајко родила вага во подзнак ?? :D
    Јас особено се интересирам за розевата и белата маска од Лореал,најпривлечни ми се некако. :angel:

На agirl17 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Јас имам маска за коса од Докторс, за фарбана коса е поточно. Убава е, јас кога ставам уште додека ми е маската нанесена ја чешлам косата со чешел со многу запци за да фати маската насекаде убаво :) Потоа ја измивам откако убаво ќе ја исчешлам. :)

19. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

Зависи каков тип на коса имаш. Ако имаш сува коса пробај ја белата од лореал, а розевата мислам беше наменета за долга коса, за сјај, така нешто..... Јас двете ги имам користено, и искрено, не можам да се одлучам која беше поубава. :angel:
    А исто и прекрасна е loreal total repair 5, не знам дали си ја користела досега, мене и таа ми е прекрасна. :)

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Имам долга над половината,сува и оштетена.
    Ваљда ќе ја земам оваа розевата,па за впечатоци ќе ви пишам :*