Девојки, дали некоја од вас знае некаде низ Скопје да се продава оваа маска за коса? И ако да, каде и по која цена сте ја сретнале? Благодарам на одговорите
Да ми препорачате маска за коса?Да не е превише скапа, имам мрсен корен ја мијам на два дена.Надоле ми е океј косата. И често ја пеглам косата. Плиз???
Ја испробав маската што ја напиша претходната недела и леле колку жива ми беше. Фала многу што ја напиша, долго време барав некоја маска што можам да си направам а да ја оживее. Следен пат ќе испробам и со рицинусово масло бидејќи било супер за косата
Исто и мене ми се мрси многу брзо, јас последно време ја користам Планет Спа од Авон ептен е добра само што малце е поскапа
Денес купив Гарниер маска со маслиново масло. Се мислев дали таа дали со мед, но решив со маслиново масло, кој знае дали ќе е добра далу бадијала ја купив
Балеа имаат избор на маски за коса, едвај се одлучив која да ја земам, ја купив за сува коса со арганово масло, како мириса слатко, да ја изедеш, од првичниот резултат сум задоволна а не е скапа околу 230 ден е. Се надевам ќе се покаже добро.
Daj be luge kazete nesto za odpletkuvanje na kosata poefikasno za ostetena kosamnogu mi se se pletka koga ja mijam stavam i maski i sprejovi i nisto ne pomaga da napomenan plava sum
Убави ли се маските и балсамите на Garnier? Особено овие новиве? Гледам скоро секаде се на попуст. Сакам да сменам, не знам што да земам... ми треба нешто за суви врвови.
Маска на корен не става,бидејќи повеќето содржат силикони и кератин кој дава цврстина на влакното и не е препорачливо за коренот бидејќи доаѓа запушување и создавање себум. Маските на Kalos што ги има најчесто во жито маркети генерално сите ги фалат и јас лично највеќе сум задоволна од црната со кавијар.Не се многу скапи а сепак се добри
Јас сум задоволна од гарниер маските. Стварно косава е преубава.. свиленкаста, миризна и што е најдобро густата коса ја скроруваат многу..