во сити мол имаше само од гоџи и алое останато, дс не има негде по другиве од банана? Некој дс има видено па да не извести?!
Вака изгледаат, hair food се вика линијата. Јас ја имам таа за фарбана коса со гоџи-бобинки и многу ми се допаѓа, косата не ми е сува, свиленкаста е и многу убаво мириса. Следна би ја пробала таа со банана, многу ме интересира каква е затоа што сите другарки што ја користат ја фалат, па ќе ја пробам и јас.
Во минатиот каталог беа на акција мислам, а цената поим немам која беше. 400 и нешто денари, така некако.
Здраво , ве молам препорака за маска за коса . Некоја која нема многу да ја мрси косата затоа што и така ми се мрси многу веќе 2 ден ми е за миење , но во последно време мн ми оштетена и крута без живот, кога ја исушам како тапирана ми е ... досега избегавав баш ради мрсењето но сега морам малце да користам , Благодарам поздрав
Сите од Garnier hair food, Balea Winter Protect маска, Balea Collagen регенератор, Balea Oil Repair Schwerelos маска, Balea Oil Repair Intensiv маска, Ziaja Goat's milk, сите Insight маски, Angel Therapy макадамија и мед маска и Biokap Nutrientre маска. Сите се CGF, без силикони, со масни алкохоли и билни масла.
И јас видов реклама, читај ги коментарите подолу. Искрено не знам дали се исплати.. Подобро прашај во салон да ти направат кератински третман за трајно исправување.
Фризерката ми имаше предложено да земам маска за коса на Зиаја. Користам моментално на Калос. Инаку добри се и тие на Фарком што ги има по фризерски салони. Seri мислам се викаа, онаа со мед е најдобра, а не се скапи по 200-250 е набавна, е сеа фризерката колку ги продава не би знаела да кажам, сите различно.