Ја препорачувам маскава.... Ја користам по шампонирање, ја ставам на морка коса и по 5 мин ја измивам, но има упатство дека може да се користи и како маска на коса пред шампонирање па дури и да се стави на врвовите како крема (вака ја немам користено). Косата ми ја прави мека, мазна, сјајна, лесна за расчешлување....
Дали ви се случува после ставањето на маска да ви биде мрсна косата од кога ќе ја исушите, иако ставам на врвовите и ја мијам убаво коренот ми е пак мрсен... ако не ми е одма од кога ќе ја исушам утредента ми е...
Здраво на сите, Дали може да ми предложите добра маска за сјај, мекост, косата да не е разлетана како метла. Станува збор за шатирана коса која е буквално безживотна, посебно периодов. Дали е добра белата на Лореал тотал рипер 5? Или нешто друго, цена не е битна? Ви благодарам!!
@free.mind *** една страна наназад пишував баш за GAIA. Читни. Подобра маска немам користено.. не ми е фарбана косата, но мислам дека ист ефект би требало да има и кај тебе.
Ева , мислење за шампонот од истата линија? ги земав со маската во сет па ме интересира дали и шампонот си го користела
Одлична е маската, одличен избор. Косата ја измазнува и мека ја прави. Моментално ја имам од Uniq 1 od Revlon, i nema sporedba so ovaa. Да ја потрошам сегашнава, и пак ќе ја земам оваа од Лореал. Едит: Мислев за маската прашуваш.. Шампонот не е лош, но мене ми ја тестеше косата. Не сум многу задоволна од него.
На мокра коса ставам Калос спреј за расчешлување. Кога ќе ја исушам пак е никаква. Предлог некоја маска што не се измива?