Секакви глупости имам ставано на косава, незнам како сеуште ја имам... до сега само оваа маска ми била супер, дури и со фен кога ја сушам ми е супер косата а не како був да неможам да ја приберам на човек да заличам
@citiesinflames @Lollipop_123 пробајте ги исто на Garnieр ама hair food линијата На претходните страни мислам имаме пишувано.
Препорачајте некоја маска за коса од која не паѓа косата. Ја мијам со шампон ништо, ставам маска и гледам влакнава како ми паѓаат во када. И со допир све на рака ми остануваат. Инску моментално од гарниер хаир фуд од банана ја имам.
Не знам дали сте ја пробале, ама маскава за коса е одлична. Во Стокомак ја има и за 99 денари подобра не знам дали некогаш сум нашла или ќе најдам. Прекрасно мириса и ги негува врвовите. Немам некоја екстремно сува или оштетена коса, па како за нормална коса со малку суви врвови, топ ми е маскава и повторно би ја купила.
И јас морам да ја пофалам маската , навистина е одлична за таа цена. Случајно ја дознав овде од девојка на форумот која ја фалеше во една друга тема... Одлично мириса, косата е многу мека и лесно се чешла ( имам коса која не е хемиски третирана , тенко влакно и краевите ми се благо оштетени )
Би требало да ја има секаде, но моментално имаат некоја нова на акција во неделниот каталог, па не би ме чудело и ако ја снемало во меѓувреме.
Jaс ја користам оваа маска и презадоволна сум. Бидејки имам долга, бујна коска, оваа е единствената маска што ми помага косата да не ми е разлетена и секогаш да изгледа уредно. Се нанесува и на сува коса. 10/10.
Препорачајте маска за мрсна коса со суви врвови. При крај ми е таа од волјчи трн а многу ми се погоди.
Si go kupila samponot sto e od istava firma okulu 175 den e mislam kako so pumpica za tecen sapun I jas ja koristam maskava ama za samponot se mislam
Го немам пробано шампонот, а маската навистина е прекрасна за оваа цена која ја има. Косата е многу мека по миењето, лесно се чешла и прекрасно мириса.
Ја има ли некој користено оваа маска за виткана коса ? Искрено не знаев веќе која да ја порачам, овие што ги користев до сега од ниедна не сум задоволна нешто посебно затоа што косата од пола надолу ми е сува а имам мрсен скалп. Никогаш ваква не ми била косата до сега, не ми е оштетена ама е сува и поради тоа немам веќе ни виткана коса, брановидна ми стана и тоа остра, разлетана која не можам ни со крема за коса да ја смирам. Ако имате некоја маска за виткана и сува коса споделете, само да не е Балеа, од таа линија многу ми пага косата.
Оваа маска од Алверде во мало пакување е прекрасна. Дали дека ја оставив подолго на коса (околу два часа ми стоеше на врвовите само), косата ми беше прекрасна. Мека и питома, ептен лесно ја средив по миење. Штета што ја нема во поголемо пакување, би ја купила секако.
Читајќи ве тука како ја фалите ме навлековте да одам да ја купам и јас деновиве. Ако за 99ден е стварно толку добра, дефинитивно ќе ми стане омилена и мене.
Супер е маскава, ако ја најдеш не се мисли. Косата е навистина мека и скротена, плус ми мириса на неа до следно миење. Ова само со nutri care од Фанола ми се случило. Се надевам дека уште ја има маскава, пак би ја купила и јас.