@I shto sega Јас од оваа маска од Натура сиберика бев најзадоволна. Ако имаш многу сува коса е супер. https://www.bellina.mk/p/999/hair-e...py-maska-za-tretirana-i-oshtetena-kosa-150-ml
Со маските на kallos од кокос и таа од garnier со банана ја опраив некако косата. Пробувам само да ја одржам некако. И природна маска од лен чуда прави. Инаку фала ти
Mаската со арган моментално ја користам и искрено баш ме изненади. Плус не ми ги отежнува многу локните.
Оваа ја користам. Супер е. Пред неа ја користев таа од банана. Не сум задоволна. Немаше некој убав ефект. Првиот ден океј, после тоа како да не сум ставила ништо на косата.
Истото ќе го кажам за маската со банана, како ништо да немам ставено на коса. Никаков ефект. Не знам, ова ми е последниот пат да земам нешто од Гарниер
Ама маските на Гарние се сите за различна структура на влакно. Не мора да значи ако банана не ти одговара, дека нема да ти одговараат и другите. Пробај ја таа со Алое пример.
Јас сум задоволна од Гарниер фруктис про - кератин бомб. Ама решив да пробам повеќе маски за да видам која најмногу ќе ми одговара. Штета што во Ге ја нема Генера. Дефинитивно најдобра маска.
Само ако ја снема - ќе се караме! Ама подобра од фамозното к18 и олаплекс. Мислам дека долго ќе се дружиме. Прв пат да најдам маска како за мојата коса. Напоредно користам и други маски - разликата е неспоредлива... Само треба да си одредите ниво на порозност на косата за да има ефект. Штета што ги нема сите производи кај нас...
На yeppeuda често се наоѓаат маскиве и за околу 600 денари. Ептен имам аверзија кон сајтов од разноразни блогерки, инфлуенсерки и ним сличните, ама како и да е, некогаш сајтов има стварно солидни попусти. Се надоврзав за ценава чисто онака, може инфото ќе и' се најде на некоја па ќе се почасти.