Предлог маска за коса со ниска порозност? Имам сува, третирана коса и остро влакно, во последно време кој производ и да го пробам имам чувство дека само ми седи површински на влакното и косата пак ми е сува и разлетана како ништо да немам ставено. @Цунами скролав низ темава и видов дека имаш сличен проблем како мојот. Дали случајно најде нешто што ти одговара?
Некој да не знае каде можам да најдам Гарниер маска од лубеница или алое? Имам барано во преку 10 ДМ маркети, Зегин, Космо нигде ја нема.
Дали некој има користено производи на It's a 10? Гледам ги рекламираат по социјалниве мрежи па сакам да прашам прво за мислење пред да нарачам. Конкретно се мислам за спреј-регенераторот од сликата:
би ти ја препорачала оваа ако можеш да ја најдеш/некој да ти ја донесе. знам дека на iherb ја имаше некое време
kosoljupci на fb убава група,совети инаку моево влакно стана проѕирно. здебелување на влакно само од гарниер банана сум видела
Јас го имам го купив од hair shop , супер е јас би го купила и повторно.Сепак имај во предвид дека на секоја коса препаратите различно делуваат..
Благодарение на тебе го открив овој органски бренд,те следам редовно на форумов а и на фејзбук и инстаграм.
Гледам на coslovesmetics го рекламираат серумов и маската. Дали некоја од вас ги има користено да сподели искуство?